Libnet.ro
UNICEF

07:16

Startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, furat de partidele politice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, furat de partidele politice

Cu mai bine de doua luni inainte de alegerile europarlamentare, Romania este impanzita deja de afise electorale. In capitala, in toate marile intersectii, PNL, PSD, ALDE, PMP si-au arborat sloganurile pentru alegeri, desi campania incepe, oficial,. continuă pe Wall-Street Ro

Pieleanu: 30% prezenta la alegerile europarlamentare. PSD -33%, PNL -23%

Marius Pieleanu a spus la Punctul de intalnire de laAntena 3ca prezenta la vot la alegerile europarlamentare de anul acesta va fi de 30%. De asemenea, sociologul a explicat cate procente.

Polonia: Conservatorii nationalisti aduc tema homosexualitatii in centrul campaniei electorale / Kaczynski: Luati mana de pe copiii nostri

Partidul nationalist-conservator aflat la putere in Polonia a transformat gruparile pro-LGBT in subiect electoral, inaintea alegerilor pentru Parlamentul European, si acuza deschis homosexualii ca reprezinta un pericol grav, scrie bloomberg. com.

Retele de socializare combat dezinformarea inainte de alegerile europarlamentare

Manipularea politica prin retelele de socializare este o problema reala la nivelul Uniunii Europene. Pe acest fond, Facebook a anuntat ca va intensifica eforturile de combatere a dezinformarii inainte de alegerile pentru Parlamentul European din luna mai, si va colabora cu agentia de presa germana DPA pentru verificarea informatiilor.

Sondaj CURS: PSD ar castiga alegerile europarlamentare

Radu Tudor a prezentat, joi, in emisiunea Punctul de intalnire un sondaj Curs, care arata intentia de vot a romanilor la europarlamentare in ceea ce priveste principalele partide.

Dragnea va fi externat vineri. Sedinta pentru validarea listei la alegerile europarlamentare, in weekend

Presedintele PSD va iesi din spital vineri, urmand sa continue tratamentul pentru problemele la spate. Dragnea nu a fost de acord cu operatia, astfel ca medicii vor continua sa-l tina sub supraveghere in.

A montat o camera de filmat in secret in dormitor, pentru a-si filma partidele de amor. intr-o seara, tanara s-a intors acasa si de curiozitate, a dat play si a descoperit ceva bolnavicios: Mereu mi s-a parut asta. Acum am dovada. Ma uit intruna la asa

O tanara din Marea Britanie si-a cumparat o camera de luat vedere pentru a-si inregistra in secret iubitul. A primit exact ceea ce a vrut sa vada. I-a scris imediat terapeutei de la The Sun. Locuiesc.

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )