Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un startup din Cluj lanseaza ochelarii pentru nevazatori cu un sistem de tehnologie asistiva

Hotnews Hotnews,
 Un startup din Cluj lanseaza ochelarii pentru nevazatori cu un sistem de tehnologie asistiva

Startup-ul . lumen dotLumen), un proiect lansant la Cluj, a creat, de curand, ochelarii inovativi pentru nevazatori, cu un sistem de tehnologie asistiva care abordeaza mobilitatea persoanelor nevazatoare. continuă pe Hotnews

A izbucnit un incendiu la Spitalul CFR din Cluj Napoca

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) a fost alertat, azi dimineata, in jurul orei 7. 00, pentru a interveni la un incendiu, la Spitalul Universitar CFR din Cluj Napoca. A fost nevoie de evacuarea a trei pacienti. in saloane se aflau 11 pacienti in momentul izbucnirii incendiului, conform G4media.

Metroul din Cluj-Napoca, proiect evaluat la un miliard de euro, este blocat in incompetenta si birocratie. Pro Infrastructura: Primaria Cluj-Napoca pare ca nu intelege importanta acestui proiect

Metroul din Cluj-Napoca, un proiect evaluat la un miliard de euro, este in prezent blocat in incompetenta si birocratie, existand riscul de a rata posibilitatea finantarii europene prin Planul National de Redresare si Rezilienta, avertizeaza Asociatia Pro Infrastructura. Proiectul este intr-o cursa contra-cronometru pentru finalizarea studiului de fezabilitate, dar primaria Cluj-Napoca abordeaza relatia cu prestatorul angajat sa realizeze studiile intr-o maniera ultra-birocratica, de multe ori inutila.

Seful ISU Cluj, despre incendiul de duminica dimineata: Spitalul CFR din Cluj-Napoca nu are autorizatie de securitate la incendiu. A fost verificat in aceasta primavara si sanctionat (VIDEO)

Seful ISU Cluj, Ion Moldovana declarat pentru B1 TV, ca spitalul CFR din Cluj-Napoca, unde a avut loc un incendiu,duminica dimineata, nu detine autorizatie de securitate la incendiu, iar din aceasta.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea. Detalii de ultima ora

Un nou incendiu a izbucnit in dimineata aceasta la un spital din Cluj-Napoca. Astfel ca pacientii au fost evacuati de urgenta, pana ce focul a fost stins in totalitate de salvatori. Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea De mentionat este si faptul ca acest incendiu este al doilea .

Pro Infrastructura: Metroul din Cluj-Napoca evaluat la un miliard de euro este in prezent blocat in incompetenta si birocratie

Metroul din Cluj-Napoca evaluat la un miliard de euro este in prezent blocat in incompetenta si birocratie, existand riscul de a rata finantarea europeana, anunta Asociatia Pro Infrastructura: Desi.

Incendiu la Spitalul CF din Cluj Napoca. Trei pacienti au fost mutati in alte saloane

Un incendiu s-a declansat, duminica, la Spitalul CF din Cluj Napoca, fara ca vreo persoana sa fie ra.

Spitalul CFR din Cluj-Napoca fusese deja amendat pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj a aplicat anul trecut o amenda de 50. 000 de lei .

Spitalul CFR din Cluj nu avea autorizatie de securitate pentru incendiu

Spitalul CFR Cluj-Napoca, unde duminica a avut loc un incendiu, nu a solicitat si nu a obtinut autorizatia de securitate la incendiu.

Spitalul CFR din Cluj nu avea autorizatie de securitate pentru incendiu, desi a fost amendat anul trecut

Spitalul CFR Cluj-Napoca, unde duminica a avut loc un incendiu, nu a solicitat si nu a obtinut autorizatia de securitate la incendiu. in urma celor constatate, spitalul a primit o sanctiune contraventionala de 50. 000 lei.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj-Napoca, provocat de un scurtcrcuit electric

Un incendiu s-a produs duminica dimineata in interiorul Spitalului CFR din municipiul Cluj- Napoca. Focul a izbucnit intr-una dintre baile de la etajul 1, iar la scurt timp mai multe echipaje de pompieri au.

ştiri din Economie

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )