Libnet.ro
UNICEF

01:05

Startup-ul romnesc UiPath obtine o investitie mai mare dect cea anuntata initial. Unicornul valoreaza 3 miliarde de dolari

Hotnews Hotnews,
 Startup-ul romnesc UiPath obtine o investitie mai mare dect cea anuntata initial. Unicornul valoreaza 3 miliarde de dolari

Startup-ul romanesc UiPath a inchis seria C de finantare la 265 milioane de dolari - cu 40 milioane dolari mai mult decat suma pe care a anuntat initial ca intentioneaza sa o obtina acum doua luni, potrivit TechCrunch. Firma este evaluata la 3 miliarde de dolari. continuă pe Hotnews

Un crater mai mare dect Parisul a fost descoperit sub gheata din Groenlanda

Un meteorit gigant s-a prabusit in Groenlanda, acum cel putin 12. 000 de ani, creand un crater mai mare decat orasul Paris, care a fost descoperit recent sub gheata de catre un radar, au anuntat miercuri cercetatorii, relateaza AFP.

Cifre ngrijoratoare prezentate de Asociatia fondurilor de pensii private: Datoria implicita a sistemului public de pensii n Romnia era de 275 de miliarde de euro n 2015, de aproape 4 ori mai mare dect datoria publica a tarii la acel moment

Datoria implicita a sistemului public de pensii PAYG) in Romania n. a cat ar avea de platit statul pentru toate drepturile de pensie acumulate in sistemul public de pensii, exceptand pensiile speciale) era de 275 de miliarde de euro in 2015 sursa: INS), de aproape 4 ori mai mare decat datoria publica a tarii, se arata intr-o prezentare sustinuta miercuri de Radu Craciun, presedintele APAPR asociatia administratorilor fondurilor de pensii private). De atunci, pensiile publice au mai crescut cu 30%, iar acum se propune o dublare a lor pana in 2021 prin noua lege a pensiilor), atentioneaza Craciun.

Investitie de 20 MIL. euro in Romania pentru cea mai mare retea de statii electrice

Enel X Romania anunta investitii de pana la 20 milioane euro in cel mai mare plan de infrastructura pentru mobilitatea electrica din tara.

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara. Angajatii nemultumiti cer salarii mai mari si vauchere de vacanta

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Parlamentul European cere crearea unui Mecanism pentru protejarea democratiei n UE / ngrijorare tot mai mare n legatura cu democratia si statul de drept n Malta, Slovacia si Romnia

Parlamentul European cere crearea unui mecanism cuprinzator, permanent si obiectiv pentru protejarea democratiei, a statului de drept si a drepturilor fundamentale la nivelul Uniunii Europene. in rezolutie este notata ingrijorarea tot mai mare in legatura cu democratia si statul de drept in Malta, Slovacia si Romania.

Cel mai mare hub din lume WeWork primeste o finantare de 3 miliarde de dolari

Lantul de spatii de colaborative hub-uri) primeste o finantare de 3 miliarde de dolari de la fondul de investitii japonez Softban si devine cel mai mare startup din Statele Unite, la o evaluare de 42 de miliarde de dolari, depasind Airbnb sau SpaceX.

Negruta, despre frauda bancara: Suma garantiilor de stat a fost mult mai mare decat suma depozitelor persoanelor fizice in cele trei banci problematice

Suma garantiilor de stat oferite de Guvernul Republicii Moldova in cazul fraudei bancare a fost mult mai mare decat necesarul de a acoperi depozitele persoanelor fizice in cele trei banci Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank. Declaratia a fost facuta de expertul Transparency International Moldova, Veaceslav Negruta, in cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

ING Bank Romania - profit brut mai mare cu 31%

Profitul brut inregistrat in primele noua luni ale acestui an de ING Bank Romania este de 603 milioane lei, cu 31% mai mare fata de cel din perioada similara a lui 2017. Conform unui comunicat de presa, cresterea organica puternica data de volume si tranzactii mai mari a dus la venituri majorate cu 28%, depasind 1,35 miliarde lei, in perioada analizata.

IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date AIDC) si puncte de vanzare POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )