Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a stat Meghan Markle langa Regina Elisabeta, la balconul regal, si nu Kate

Adevărul Adevărul,
De ce a stat Meghan Markle langa Regina Elisabeta, la balconul regal, si nu Kate

Ieri, cu ocazia centenarului RAF, sotia Printului Harry a bifat a doua aparitie la balconul regal al Palatului Buckingham. Iar de data aceasta, Meghan s-a descurcat de minune si nu a mai avut nevoie de indrumarile sotului ei. continuă pe Adevărul

De ce a stat Meghan Markle langa Regina Elisabeta, la balconul regal, si nu Kate?

Ieri, cu ocazia centenarului RAF, sotia Printului Harry a bifat a doua aparitie la balconul regal al Palatului Buckingham. Iar de data aceasta, Meghan s-a descurcat de minune si nu a mai avut nevoie de indrumarile sotului ei.

De ce a stat Meghan Markle, la balconul regal, langa Regina Elisabeta si nu Kate? Cum incearca sotia lui Harry sa devina preferata reginei!

Ieri, cu ocazia centenarului RAF, sotia Printului Harry a bifat a doua aparitie la balconul regal al Palatului Buckingham. Iar de data aceasta, Meghan s-a descurcat de minune si nu a mai avut nevoie de.

Tinuta excentrica pe care a purtat-o Meghan Markle la botezul nepotelului ei! Imaginile de la ceremonie.

Botezul Printului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a marcat si prima ocazie cu care Meghan Markle a participat la un astfel de eveniment. A fost, asadar, un nou test pentru noua Ducesa, obisnuita sa.

Scrisoarea emotionanta trimisa de Meghan Markle unei colege de clasa, dezvaluita de fostii profesori: Acest gest arata profunzimea inimii ei FOTO

Intr-un nou documentar realizat de Paramount Network, fostii profesori ai Ducesei de Sussex Meghan Markle 36 de ani) au dezvaluit publicului o scrisoare emotionanta pe care fosta actrita i-a scris-o unei colege, pe cand avea 12 ani, pentru a o ajuta sa-si infranga timiditatea.

Printul Louis a fost botezat. Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle, fermecatoare in primele imagini de la eveniment FOTO

Printul Louis Arthur Charles, al treilea copil al ducilor de Cambridge, a fost botezat in cadrul unei ceremonii restranse. Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au atras si de aceasta data atentia prin eleganta si stil.

Meghan Markle asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Cu paharul in mana si A furat toate privirile cu o rochie neagra!

Timp de cateva zile, Meghan si Harry se vor afla in Irlanda, reprezentand coroana britanica. Ieri, a fost prima zi a acestui turneu regal, iar tinerii casatoriti n-au dezamagit cu aparitia lor. Daca la.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )