Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele din est vor primi mai putini bani europeni. Reforma majora a bugetului UE, pregatita de Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Statele din est vor primi mai putini bani europeni. Reforma majora a bugetului UE, pregatita de Bruxelles

Bruxelles intentioneaza sa transfere zeci de miliarde de euro din fonduri europene departe de Europa Centrala si de Est, mutand banii din tari precum Polonia, Ungaria si Republica Ceha catre statele afectate de criza financiara, cum ar fi Spania si Grecia, scrie Financial Times. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Romania. Statele din Est vor primi mai putini bani de la UE

Bruxelles intentioneaza sa transfere zeci de miliarde de euro din fonduri europene departe de Europa Centrala si de Est, mutand banii din tari precum Polonia, Ungaria si Republica Ceha catre statele afectate.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

Acuzatii grave impotriva episcopului Slatinei. Zeci de preoti sustin ca li se cer din ce in ce mai multi bani. Suntem obligati sa vindem o jumatate de kilogram de lumanari per familie

Preotii din Olt se rascoala impotriva Episcopului Slatinei si aduc acuzatii grave. Este vorba de 30 de preoti din Olt care s-ar fi adresat politiei, potrivit adevarul. ro, cerand stoparea abuzurilor din.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )