Libnet.ro
UNICEF

05:45

Statele Unite ale Americii au acuzat sapte agenti rusi de atacuri cibernetice

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite ale Americii au acuzat sapte agenti rusi de atacuri cibernetice

Justitia americana a anuntat joi inculparea a sapte agenti ai serviciilor secrete rusesti pentru o campanie de atacuri cibernetice impotriva unui organism sportiv, impotriva unei agentii internationale si a unei societati americane specializate pe energie nucleara, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Sapte agenti rusi, inculpati in SUA pentru atacuri cibernetice, inclusiv la o centrala nucleara

Departamentul american al Justitiei a anuntat, joi, inculparea a sapte agenti ai serviciilor ruse acuzati de atacuri cibernetice impotriva Statelor Unite si tarilor aliate, vizand inclusiv o centrala.

VIDEO CM Tenerife 2018 (baschet f.): Echipa Statelor Unite ale Americii, campioana mondiala pentru a treia oara consecutiv

Selectionata feminina de baschet a Statelor Unite a castigat, duminica, la Tenerife Spania), Cupa Mondiala pentru a treia oara la rand si se mentine neinvinsa de mai bine de 12 ani in competitiile internationale.

Statele Unite vor sa faca ordine in paradisul fiscal european preferat de rusi

In ultimii ani, Ciprul a devenit un adevarat paradis fiscal pentru rusii foarte bogati, care desfasoara aici operatiuni financiare de amploare. Situatia a inceput insa sa fie tot mai deranjanta pentru Statele Unite, care vorbesc de operatiuni de spalare de bani, unele menite sa pacaleasca sanctiunile americane impuse Moscovei, scrie Wall Street Journal.

Incident armat la locuinta din Statele Unite a clericului turc Fethullah Gulen, acuzat de Recep Erdogan de organizarea loviturii de stat

Un agent de securitate a tras un foc de avertisment spre un intrus in curtea casei din Statele Unite a clericului musulman turc Fethullah Gulen, a carui extradare este ceruta de Administratia Recep Tayyip Erdogan su.

Statele Unite suspenda tratatul de prietenie cu Iranul

Statele Unite au anuntat ca suspenda tratatul de prietenie cu Iranul, dupa ce regimul de la Teheran a adus in fata unei instante internationale chestiunea sanctiunilor impuse Iranului de catre Statele Unite.

Erdogan critica din nou Statele Unite: Au ales calea gresita

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat luni ca Statele Unite au ales calea gresita, amenintand si folosindu-se de santaj in loc de dialog. Erdogan a adaugat ca, in acest moment, este imposibil ca vreo tara sa mai aiba incredere in SUA, scrie Reuters.

Statele Unite ameninta Rusia cu distrugerea arsenalului nuclear care incalca Tratatul INF

Administratia Vladimir Putin incalca Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a acuzat marti ambasadorul Statelor Unite la NATO, Kay Bailey Hutchison, avertizand ca armata SUA ar putea distruge arsenalul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )