Libnet.ro
UNICEF

16:45

Statele Unite ale Europei

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite ale Europei

In anul 2018 Steve Bannon, fost consilier al presedintelui Donald Trump, a creat formatiunea pan-europeana de dreapta Miscarea, avand ca principal scop subminarea actualului establishment de la Bruxelles si al proiectului unei Uniuni tot mai integrata, incepand chiar cu alegerile europarlamentare din 2019. Asa cum se stie, principalii sai parteneri europeni sunt Viktor Orban, Marine Le Pen, liderul Adunarii Nationale si Matteo Salvini, liderul formatiunii Liga Nordului si ministru de interne al Italiei. continuă pe Hotnews

Cum sfideaza sistemul parintii bogati din China pentru a-si trimite odraslele la studii in Statele Unite

Parintii bogati din China pretuiesc atat de mult o diploma de studii in Statele Unite, incat sunt dispusi sa recurga la diverse subterfugii pentru a-si inscrie copiii la o universitate din aceasta tara asimilata unui taram al tuturor posibilitatilor.

Casa de moda Roberto Cavalli la limita falimentului. Brandul isi inchide toate magazinele din Statele Unite

Vineri s-au inchis toate magazinele Roberto Cavalli din Statele Unite. in momentul de fata, brandul cauta sa ajunga la un acord cu creditorii astfel incat sa se poata mentine pe linia de plutire. Casa de moda urmeaza sa caute un investitor pentru a evita falimentul, informeaza elpais. com.

Statele Unite sisteaza livrari de echipament militar catre Turcia. Motivul

Statele Unite a oprit livrarile catre Turci de echipamente necesare construirii de avioane de generatia a cincea F-35, in aceeasi zi in care partidul lui Recep Erdo287;an a pierdut alegerile din cele mai.

Statele Unite vor sa trimita noi nave NATO in Marea Neagra, pentru a asigura circulatia in stramtoarea Kerci / Kremlinul critica initiativa

Washingtonul lucreaza la un plan care prevede trimiterea de noi nave ale NATO in Marea Neagra, ca raspuns la confruntarea armata intre nave rusesti si ucrainene din noiembrie, in largul peninsulei anexate Crimeea, a declarat marti ambasadoarea americana la NATO, Kay Bailey Hutchinson, citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )