Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite ii dau Rusiei un ultimatum referitor la Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare

Adevărul Adevărul,
Statele Unite ii dau Rusiei un ultimatum referitor la Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a anuntat ca Statele Unite sunt pregatite sa se retraga din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF) semnat de cele doua mari puteri si i-a dat Moscovei un ultimatum, relateaza CNBC. continuă pe Adevărul

Statele Unite da un ultimatum Rusiei de 60 de zile pentru a se conforma prevederilor Tratatului Fortelor Nucleare

Statele Unite a inaintat, marti, Rusiei un ultimatum cu o perioada de 60 de zile pentru a se conforma prevederilor Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare INF), arata Al Jazeera. Statele Unite declarat.

Statele Unite vor ca Uniunea Europeana sa renunte la proiectul Nord Stream 2

Departamentul de Stat din Statele Unite considera ca incidentul din Marea Azov dintre Rusia si Ucraina este dovada clara ca Europa ar trebui sa renunte la proiectul gazoductului Nord Stream 2, relateaza agentia rusa Tass, citata de Mediafax.

Statele Unite si China au cazut de acord in asuspenda noile tarife comerciale

China si Statele Unite au convenit sa opreasca noile tarife comerciale, ambele natiuni angajandu-se in noi negocieri comerciale in urma carora se spera ca in decurs de 90 de zile sa se ajunga la o intelegere, a precizat Casa Alba sambata, la finalul intalnirii dintre presedintele SUA, Donald Trump, si omologul sau chinez, Xi Jinping, cu ocazia summitului G20 din Argentina.

Adapostul migrantilor de la granita cu Statele Unite a fost nchis din cauza problemelor de sanatate

Complexul sportiv din Tijuana, care a devenit principalul adapost al migrantilor care incearca sa ajunga la frontiera Statelor Unite, a fost inchis din cauza conditiilor sanitare precare, potrivit unei declaratii a biroului primarului din Tijuana, Juan Manuel Gastelum, scrie CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )