Libnet.ro
UNICEF

21:32

Statele Unite au inceput testarea unui nou vaccin anti-COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite au inceput testarea unui nou vaccin anti-COVID

Vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania multinationala Janssen a inceput sa fie testat pe scara larga in SUA pe 60. 000 de voluntari, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Biden il acuza pe Trump de abuz de putere si-i someaza pe republicani sa amane numirea unui nou judecator la Curtea Suprema

Joe Biden, candidatul democratilor pentru functia de presedinte, i-a implorat pe, duminica, pe senatorii republicani sa-l ignore pe Donald Trump si sa refuze numirea unui nou judecator la Curtea Suprema inainte de alegerile din noiembrie.

Statele Unite sustin ca sanctiunile ONU contra Iranului au reintrat in vigoare si anunta ca cei care le incalca vor fi pedepsiti

Statele Unite au proclamat unilateral in cursul noptii de sambata spre duminica, ca sanctiunile Natiunilor Unite contra Iranului sunt din nou in vigoare si au promis sa ii pedepseasca pe cei care le incalca, intr-un gest care risca sa mareasca izolarea lor, dar si tensiunile internationale, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

HASSAN ROHANI: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale.

Rohani la ONU: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale, transmite Reuters.

Sanctiunile impotriva Iranului: Fractura fara precedent intre Statele Unite si Europa

Dorinta americana de a distruge acordul nuclear iranian din 2015 se traduce in fapte printr-o fractura fara precedent intre Statele Unite si principalii sai aliati europeni, care risca sa dureze daca Donald Trump este reales, scrie AFP.

Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear

Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear, conventional si de rachete ale Iranului, a declarat duminica un oficial american, Washingtonul argumentand ca reintra in vigoare sanctiunile ONU, in pofida opozitiei atat a tarilor aliate cat si a celor adversare.

Seful ONU, semnal de alarma cu privire la amenintarea unui nou Razboi Rece. Antonio Guterres, despre rivalitatea dintre SUA si China: Ne indreptam intr-o directie foarte periculoasa

Lumea se confrunta cu o criza sanitara epocala, cea mai mare calamitate economica de la Marea Depresiune si cu amenintarea unui nou Razboi Rece intre SUA si China, a avertizat secretarul general al.

Pandemia a impus infiintarea unui nou centru de permanenta la Galati

Primaria municipiului Galati anunta infiintarea unui nou centru de permanenta pentru servicii medicale, in urma unei colaborari cu Parohia Sfintii Trei Ierarhi. Noul centru ofera pacientilor, atat adulti, cat si copii, consultatii, dar si tratamente la recomandarea medicilor. Centrul de permanenta dispune de un numar de patru cabinete medicale, valoarea lucrarilor fiind de 152. 012,70 lei cu TVA.

Coronavirus: Rusia anunta ca va inregistra un al doilea vaccin antiCovid pana luna viitoare

Rusia intentioneaza sa inregistreze pana pe 15 octombrie cel de-al doilea vaccin potential al sau dezvoltat impotriva maladiei COVID-19, a anuntat marti agentia de presa TASS citata de Reuters si Agerpres.

Elevii romani pot studia gratuit la un liceu din Statele Unite

Ambasada Statelor Unite a anuntat, luni, o noua editie a programului FLEX, prin care elevii romani d.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )