Libnet.ro
UNICEF

14:15

Statele Unite livreaza peste 100 de avioane militare de ultima generatie Japoniei

Adevărul Adevărul,
Statele Unite livreaza peste 100 de avioane militare de ultima generatie Japoniei

Statele Unite au anuntat joi ca au aprobat vanzarea a 105 avioane de ultima generatie F-35 catre Japonia. Valoarea tranzactiei se ridica la 23,11 miliarde de dolari. continuă pe Adevărul

Peste 1.000 de studenti romani risca sa fie deportati din Statele Unite. Ce trebuie sa fac tinerii pentru a evita acest lucru

Statele Unite nu le vor mai permite studentilor straini sa stea in tara din toamna, daca universitatile vor sustine cursurile online, transmite Inspectoratul de Imigrari. Peste un milion de studenti sunt vizati de masura, dintre care mai bine de 1. 000 sunt romani.

Pandemia de covid-19. Un nou record de infectari pentru 24 de ore in Statele Unite

Institutul Johns Hopkins a inregistrat marti peste 60. 000 de cazuri noi de covid-19 in Statele Unite, un nou record pentru 24 de ore, transmite AFP.

Sora dictatorului de la Phenian nu vede interesul unui nou summit cu Statele Unite: Nu va servi decat unor laudarosenii suparatoare

Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, Kim Yo-jong, apreciaza ca nu vede interesul unui nou summit cu Statele Unite daca nu exista o schimbare decisiva din partea Washingtonului, relateaza AFP.

Statele Unite au depasit pragul de 3 milioane de cazuri de COVID-19

Statele Unite au depasit, marti, pragul de 3 milioane de imbolnaviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters. info.

Joe Biden anunta ca Statele Unite se vor intoarce in OMS chiar din prima zi a presedintiei sale: Voi reafirma leadershipul nostru mondial

Joe Biden a anuntat ca va anula decizia lui Donald Trump cu privire la retragerea Statelor Unite din Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) chiar din prima zi a presedintiei sale, in cazul unei victorii in scrutinul din toamna, relateaza AFP, potrivit news. ro.

Statele Unite, acuzate de un raportor al ONU de asasinarea arbitrara a generalului iranian Soleimani

Subiect de tabloid? As zice ca nu, din moment ce Natiunile Unite, Consiliul pentru drepturile omului, a simtit nevoia sa aiba un Raportor Special pentru problema executiilor extra-judiciare, arbitrare sau sumare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )