Libnet.ro
UNICEF

23:00

Statele Unite pot avea un vaccin anti - Covid inainte de 3 noiembrie, data alegerilor, sustine Trump

România Liberă România Liberă,
Statele Unite pot avea un vaccin anti - Covid inainte de 3 noiembrie, data alegerilor, sustine Trump

Liderul de la Casa Alba, Donald Trump, sustine ca Statele Unite pot avea un vaccin impotriva noului . continuă pe România Liberă

RAED ARAFAT: Un vaccin anti-COVID nu va rezolva instantaneu situatia

Seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca aparitia unui vaccin anti-CIVID-19 nu va rezolva instantaneu situatia.

S.U.A va achizitiona peste 100 de milioane de doze de vaccin anti-covid Johnson and Johnson

Guvernul Statelor Unite va plati grupului Johnson and Johnson peste 1 miliard de dolari pentru 100 de de milioane de doze ale unui posibil vaccin pentru noul coronavirus, in cadrul achizitiilor de vaccinuri si medicamente necesare tinerii sub control a pandemiei, transmite Reuters, conform News. ro.

OMS, reticenti fata de vaccinul anti-covid dezvoltat de Rusia

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a reactionat marti cu precautie la anuntul facut de cercetatori rusi, potrivit caruia un vaccin anti-COVID-19 este aproape gata pentru a fi aplicat populatiei largi si a amintit ca trebuie respectate toate fazele de testare inainte de a putea obtine autorizatia, relateaza EFE.

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID: Nu va rezolva instantaneu situatia pentru ca ai nevoie de miliarde de doze ca sa opresti raspandirea

Seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca aparitia unui vaccin anti-CIVID-19 nu va rezolva instantaneu situatia. Ai nevoie de sute de milioane, de miliarde de doze ca sa opresti raspandirea, afirma Arafat, precizand ca Romania s-a inscris pe lista tarilor care au compandat un eventual vaccin.

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID: Nu va rezolva instantaneu situatia

Raed Arafat, seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca aparitia unui vaccin anti-COVID-19 nu va rezolva situatia, pentru ca este nevoie de foarte multe doze. Ai nevoie de.

Rafila: Din fericire, facem parte din Uniunea Europeana care incearca sa securizeze vaccinul anti-Covid

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat ca nu crede ca vom avea un vaccin anti-Covid mai devreme de un an, insa a adaugat ca, din fericire, Romania face parte din Uniunea Europeana care incearca sa securizeze vaccinul, atunci cand acesta va fi disponibil.

Cat va costa, de fapt, vaccinul anti-COVID. Va avea un pret de pandemie

O companie din America a inceput deja ultima faza a testarii viitorului sau vaccin contra-COVID si a anuntat ca pretul pe care il va percepe va fi unul de pandemie, care va depinde, insa, de cantitatea solicitata de fiecare tara. Care este pretul vaccinului anti-COVID intr-o discutie cu investitorii, consilierul delegat al companiei farmaceutice Moderna, .

Trump crede ca SUA ar putea dispune de un vaccin impotriva covid-19 inaintea alegerilor prezidentiale

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi ca Statele Unite ar putea dispune de un vaccin impotriva SARS-CoV-2 inaintea alegerilor prezidentiale de la 3 noiembrie - o previziunea mult mai optimista decat cele evocate pana acum de catre sonsilierii sai in domeniul sanatatii, relateaza Reuters.

Business report: Cazare la particulari - ruleta ruseasca de pe litoral. Sefii portului din Beirut au fost arestati pentru neglijenta. Cand debuteaza programul Noua Casa. Pericolul nationalismului si vaccinul anti-Covid

Cazare la particulari - ruleta ruseasca de pe litoral * Sefii portului din Beirut au fost arestati pentru neglijenta *Liban, perla Orientului, a ajuns in colaps: carnea a devenit un lux, inflatia a scapat de sub control, iar energia este rationalizata * Hotelurile din Romania: aproape o treime dintre angajati - concediati * Guvernul vrea sa dea inca jumatate de miliard de lei catre PNDL * Codirlasu: Masurile BNR - in linie cu cele din plan international* Cand debuteaza programul Noua Casa. Avalansa de cladiri de birouri scoase la vanzare in Bucuresti * Pericolul nationalismului si vaccinul anti-Covid. Care sunt sansele Romaniei in cursa pentru vaccin.

Trump: TikTok va trebui sa fie vandut inainte de jumatatea lunii septembrie pentru a putea continua sa opereze in Statele Unite

Donald Trump a declarat luni ca foarte populara retea sociala TikTok, detinuta de compania chineza ByteDance, ar trebui sa fie vanduta inainte de jumatatea lunii septembrie pentru a continua sa functioneze in Statele Unite, potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )