Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite: Procurorul special Robert Mueller a finalizat ancheta privind implicarea Rusiei in alegerea lui Donald Trump ca presedinte

B1 B1,
Statele Unite: Procurorul special Robert Mueller a finalizat ancheta privind implicarea Rusiei in alegerea lui Donald Trump ca presedinte

Asteptarea americanilor privind aflarea adevarului despre implicarea Rusiei in campania pentru alegerile prezidentiale din 2016 si posibila cooperare dintre tabara lui Donald Trump si partea rusa este aproape de. continuă pe B1

SUA: Trump pune din nou la indoiala legimititatea procurorului Robert Mueller

Presedintele american Donald Trump a pus, ieri, inca o data la indoiala legitimitatea procurorului special Robert Mueller, criticand faptul ca poate redacta un raport desi, spre deosebire de el, nu a fost ales.

Premierul Dancila, vizita de patru zile in Statele Unite

Premierul Viorica Dancila va face o vizita oficiala timp de patru zile in Statele Unite ale Americii. Primul ministru roman va participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice.

EUROSTAT: O treime din comertul UE se realizeaza cu Statele Unite si China

Statele Unite si China au continuat in 2018 sa fie principalii parteneri comerciali ai Uniunii Europene, inaintea Elvetiei, Rusiei, Turciei si Japoniei, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Statele Unite desfasoara bombardiere strategice chiar la GRANITA Rusiei (FOTO)

Statele Unite au trimis in Europa doua bombardiere strategice B-52, ca parte a pregatirilor pentru exercitiile militare comune din Georgia, aproape simultan cu decizia Moscovei de a trimite bombardiere in Pen.

Mueller a incheiat ancheta privind ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016

Procurorul special american Robert Mueller si-a incheiat oficial ancheta privind ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale din Statele Unite, care au avut loc in 2016, relateaza site-ul postului CNN citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )