Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite au raportat un numar record de cazuri zilnice de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite au raportat un numar record de cazuri zilnice de COVID-19

Peste 84. 000 de oameni au fost diagnosticati cu noul coronavirus in Statele Unite, vineri, potrivit datelor Reuters, un record al cazurilor zilnice pe fondurilor cresterilor consemnate la nivel national. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite au raportat un numar record de cazuri zilnice de COVID-19, de peste 84.000

Peste 84. 000 de oameni au fost diagnosticati cu noul coronavirus in Statele Unite, vineri, potrivit datelor Reuters, un record al cazurilor zilnice pe fondurilor cresterilor consemnate la nivel national.

Franta a inregistrat un nou record de cazuri zilnice de COVID-19, peste 42.000: Peste un milion de imbolnaviri, consemnate de la debutul pandemiei

Franta a depasit, vineri, un nou record al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus. Autoritatile de la Paris au anuntat ca 42. 032 de noi imbolnaviri au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, ceea.

Franta raporteaza un numar record de cazuri de Covid-19. Peste 40.000 de noi infectari in 24 de ore

Ministerul Sanatatii din Franta a raportatjoi 41. 622de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, un record de la debutul pandemiei,conform AFP. Au fost inregistrate cu 15. 000 mai multe decat.

Pandemia de COVID-19. Record de infectari pentru o singura zi in Statele Unite

Statele Unite au inregistrat vineri cel mai ridicat bilant al infectarilor cu noul coronavirus pentru o singura zi de la inceputul pandemiei, transmite BBC News.

Statele Unite au aprobat oficial Remdesivir ca medicament pentru tratarea COVID-19. Actiunile Gilead au crescut cu 6%

Actiunile companiei farmaceutice Gilead Sciences au crescut vineri cu 6%, dupa ce medicamentul sau antiviral Remdesivir a devenit primul si singurul tratament pentru Covid-19 aprobat oficial in Statele Unite, transmite Reuters.

Statele Unite si UE si-au deschis un canal bilateral de dialog dedicat Chinei

Statele Unite si Uniunea Europeana au lansat vineri un canal bilateral dedicat dialogului despre probleme legate de China.

Goldman Sachs va plati aproape 3 miliarde de dolari penalitati in Statele Unite

Banca americana de investitii Goldman Sachs va plati penalitati financiare de aproape 3 miliarde de dolari in Statele Unite pentru rolul sau in vastul scandal de coruptie al fondului suveran din Malaezia 1MDB, a declarat joi intr-o sedinta, Ministerul Justitiei, potrivit AFP.

Record de noi cazuri de coronavirus in Italia: aproape 20.000 de noi infectari in 24 de ore

Italia a raportat astazi un numar record de 19. 644 noi cazuri de coronavirus, iar Guvernul ia in calcul introducerea unor restrictii suplimentare.

COVID-19. Italia inaspreste restrictiile dupa un numar record de noi infectii

Premierul italian Giuseppe Conte a inasprit duminica restrictiile contra coronavirusului, dupa publicarea cifrelor record de infectari, in ciuda opozitiei guvernatorilor regiunilor si a manifestatiilor anti-izolare, scrie AFP.

Ambasada SUA: Le dorim insanatosire grabnica militarilor romani raniti in Afganistan. Statele Unite le multumesc sincer tuturor celor care apara libertatea in lume

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a urat insanatosire grabnica militarilor romani raniti, miercuri, in Afganistan. SUA a tinut sa le multumeasca sincer romanilor si romancelor care apara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )