Libnet.ro
UNICEF

18:30

Statele Unite, ultimatum pentru o tara din NATO. Este pentru ultima data!

Antena3 Antena3,
Statele Unite, ultimatum pentru o tara din NATO. Este pentru ultima data!

Statele Unite au avertizat Turcia ca incepand de luna viitoare vor fi aplicate actiuni agresive impotriva Iranului, iar in virtutea acestor sanctiuni companiile turce care efectueaza tranzanctii cu Iranul nu. continuă pe Antena3

Ali Khamenei: Iranul va face o eroare daca va negocia cu Statele Unite

Ghidul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat sambata ca tara sa va comite o eroare vadita daca va negocia cu Statele Unite, avand in vedere ca actuala administratie de la Washington nu este demna de incredere, relateaza Reuters.

Vladimir Putin denunta fortele din Statele Unite gata sa sacrifice relatiile ruso-americane

Presedintele rus, Vladimir Putin, a denuntat joi fortele din Statele Unite gata sa sacrifice relatiile ruso-americane, la doua zile dupa summit-ul de la Helsinki cu omologul sau american, Donald Trump, extrem de criticat in tara sa din cauza pozitiei sale conciliante, relateaza AFP.

Statele Unite, potentialul mare perdant al razboiului comercial, potrivit FMI

Statele Unite, care isi inmultesc masurile protectioniste contra partenerilor lor, ar putea fi marele perdant al razboiului comercial, estimeaza FMI, care a elaborat patru scenarii pentru a incerca sa evalueze consecintele conflictului. in conditiile in care toate tarile vor fi, la final, mai slabite, economia americana este deosebit de vulnerabila pentru ca o mare parte a comertului ei va fi afectata de masuri de represalii, a aratat Christine Lagarde, directoarea generala a FMI, potrivit Le Figaro.

Horoscopul zilei 20 iulie 2018. Schimbari de program de ultim moment pentru nativii din zodia Taur

Pentru nativii din zodia Taur intervin schimbari de program si nu este indicat sa va faceti un plan strict. S-ar putea sa aiba de facut cateva drumuri scurte in interes de.

Cod galben de inundatii pentru rauri din 8 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi mai multe atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din opt judete. Potrivit hidrologilor, pana la ora 23:00, ca urmare a.

Trump sugereaza ca trimiterea trupelor NATO pentru a apara Muntenegru, ca aliat, ar putea declansa al treilea razboi mondial

Presedintele american, Donald Trump, a criticat din nou NATO marti seara, sugerand ca trimiterea trupelor NATO pentru a apara un aliat de mici dimensiuni ca Muntenegru s-ar putea incheia cu un dezastru, scrie Politico.

Iranul ameninta cu blocarea Golfului Persic drept raspuns pentru sanctiunile impuse de Statele Unite

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei, a anuntat sambata ca sustine ideea avansata de presedintele Hassan Rouhani privind blocarea tuturor exporturilor de petrol din Golful Persic in cazul in.

Statele Unite aloca inca 200 de milioane de dolari pentru apararea Ucrainei

La patru zile de la summitul de la Helsinki dintre presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin, Pentagonul a anuntat vineri ca aloca inca 200 de milioane de dolari pentru intarirea apararii Ucrainei, transmite AFP.

Acuzatii de la cel mai inalt nivel din Statele Unite: Rusia a intervenit in alegerile din Republica Moldova

Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul american, il critica pe presedintele Donald Trump pentru ca in timpul summitului cu Vladimir Putin a afirmat ca nu crede ca Rusia a fost implicata.

Trump anunta ca este pregatit sa impuna noi taxe vamale Chinei

Donald Trump a declarat ca este pregatit sa impuna noi taxe pentru importuri din China, vizand de aceasta data marfuri in valoare de 500 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )