Libnet.ro
UNICEF

15:45

Statele Unite vor transmite Phenianului un calendar cu cerinte specifice ca urmare a summit-ului din Singapore

Adevărul Adevărul,
Statele Unite vor transmite Phenianului un calendar cu cerinte specifice ca urmare a summit-ului din Singapore

Statele Unite vor transmite in curand Coreei de Nord un calendar cu cerinte specifice pentru Phenian, dupa summit-ul istoric din 12 iunie din Singapore dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un. Declaratia a fost facuta, potrivit agentiei Reuters, de un oficial al Departamentului Apararii. continuă pe Adevărul

Conflictul dintre SUA si Coreea de Nord, NETERMINAT? Vor transmite un calendar post-summit cu cerinte specifice

Statele Unite ale Americii SUA) au anuntat ca vor trimite Coreei de Nord un calendar post-summit cu cerinte specifice. Astfel, un oficial al Departamentului Apararii considera ca acest calendar va fi suf.

Topul localitatilor din Statele Unite cu cei mai multi rezidenti de origine romana

La ora actuala, circa un milion de romani traiesc in Statele Unite ale Americii. Un site american a facut o analiza interesanta si a realizat procentual topul localitatilor din America unde traiesc cei mai multi rezidenti de origine romana, oferind date pentru nu mai putin de 101 orase din S.

Statele Unite suspenda pe termen nelimitat unele programe de pregatire militara comune cu Coreea de Sud

Statele Unite si Coreea de Sud au convenit sa suspende pe termen nelimitat doua programe de pregatire militara comune, a anuntat vineri departamentul american al apararii, informeazaAgerpres.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din Statele Unite

Uniunea Europeana UE) a introdus de vineri taxe pentru importurile din Statele Unite, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele Donald Trump, noteaza ziare. com.

SUA vor prezenta Coreei de Nord uncalendar cu cerinte specifice: Vom sti destul de curnd daca lucram n conditii de buna credinta sau nu

Statele Unite vor prezenta curand Coreei de Nord un calendar cu cerinte specifice pentru Phenian, dupa acordul semnat la summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un, a declarat un inalt oficial american din domeniul apararii, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )