Libnet.ro
UNICEF

15:00

Statul Islamic, scos din ultimul oras pe care l mai controlau n Siria de luptatori locali sprijiniti de SUA

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic, scos din ultimul oras pe care l mai controlau n Siria de luptatori locali sprijiniti de SUA

Luptatori sirieni sprijiniti de Statele Unite au reusit sa scoata Statul Islamic din orasul Hajin din estul Siriei, a anuntat vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Anuntul facut de Statul Islamic despre atacatorul de la Strasbourg: Era un soldat al nostru

Statul Islamic a recunoscut ca individul care a ucis trei persoane la Strasbourg a fost unul dintre soldatii sai, a anuntat joi site-ul agentiei de stiri Amaq. Site-ul agentiei de stiri Amaq a.

Subiectele zilei: Theresa May cstiga. Ce urmeaza dupa votul de ncredere?; Scoli transformate n sali de nunti sau camine pentru batrni; Satul din Romnia n care mai traiesc doar doi copii

Suntem pentru vaccinul antigripal, dar nu ne vaccinam. De ce nu iau romanii in serios aceasta afectiune. in Romania, in sezonul rece. Cele patru mari prioritati ale Romaniei la presedintia UE: Reducerea decalajelor dintre state, securitatea, valorile europene comune si jocul global. Nimic despre statul de drept, nimic despre Republica Moldova. Premierul Viorica Dancila a prezentat.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile care poate ar fi revolutionat omenirea

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, spunea Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa dea dreptate vorbelor rostite. Imaginatia oamenilor n-are limite, dar oricat de creativ ai fi, unele dintre inventiile pe care le vei vedea mai jos te vor uimi, cu [] .

Schimbari in scolile din Capitala. Nu vor mai avea program de studiu in trei schimburi

Unitatile de invatamant din Capitala nu vor mai avea program de studiu in trei schimburi, potrivit unui proiect votat, miercuri, in sedinta Consiliului General al Capitalei. Momentan, peste 13. 000 de elevi st.

Apelul disperat al mamei din Targu Mures, care s-a luptat cu rapitorul, pentru a-si salva copilul

Un individ care a incercat sa rapeasca bebelusul unei femei, chiar din carucior, este cautat de politisti! Barbatul s-a napustit asupra femeii, i-a strigat ca fetita este a lui si a incercat sa o smulga.

Digi24: Povestea romnului din Silicon Valley care a ratat doua sanse sa devina multimilionar n dolari. Sansele uriase pe care le-a ratat

Robert Cezar Matei a ratat cateva oportunitati de aur. Asa incepe Business Insider povestea romanului care a ratat doua sanse majore sa devina multimilionar in dolari. Robert a fost inclus intr-un material despre tineri din Silicon Vallley - paradisul companiilor tech din SUA, situat in San Francisco - si sansele pe care le-au ratat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )