Libnet.ro
UNICEF

22:15

Statul New York va interzice tigarile electronice cu arome

Hotnews Hotnews,
 Statul New York va interzice tigarile electronice cu arome

Guvernatorul din New York, Andrew Cuomo, a anuntat duminica o actiune executiva de urgenta, prin care va fi interzisa vanzarea tigarilor electronice cu arome, pe fundalul cresterii ingrijorarilor legate de efectul acestora asupra sanatatii, mai ales in randul tinerilor, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Guvernatorul de New York interzice majoritatea aromelor pentru tigari electronice

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo a anuntat masura interzicerii de urgenta a aromelor pen.

Tigarile electronice aromate, INTERZISE de urgenta la New York: Masura, luata dupa cresterea numarului deceselor

Aromele pentru tigarile electronice vor fi interzise la News York, dupa aparitia mai multor decese asociate cu inhalarea vaporilor produse de acestea, a anuntat guvernatorul statului, Andrew Cuomo. Exceptie.

SUA: Guvernatorul de New York a anuntat interzicerea aromelor pentru tigarile electrice

Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, a anuntat interzicerea de urgenta a aromelor pentru ti.

Vor fi interzise tigarile electronice in Romania? 5 oameni au murit pana acum din cauza lor in SUA!

Cinci persoane au murit la inceputul lunii septembrie din cauza unei boli pulmonare misterioase despre care medicii cred ca ar putea fi cauzata de vapori. Centrele pentru Controlul si prevenirea bolilor au declarat ca numarul posibilelor cazuri de boli respiratorii severe de la persoane care apeleaza sau folosesc tigari electronice se ridica acum la aproximativ .

VIDEO Un barbat s-a deghizat intr-un batran de 80 de ani pentru a zbura la New York

Un tanar de 32 de ani a fost retinut pe aeroportul international Indira Gandhi din New Delhi dupa ce a incercat sa ajunga la New York deghizat intr-un barbat cu cateva zeci de ani mai in varsta, relateaza CNN.

Ploaie de vedete la New York Fashion Week. Iata cum s-au imbracat!

La prezentarile de moda din cadrul New York Fashion Week, dar si la petrecerile din cadrul acestui eveniment important, au luat parte, pe langa stilisti, bloggeri si editori de moda, vedete cunoscute din showbiz-ul international. Iata cum au ales sa se imbrace la aceste evenimente.

Camera de Comert Romana-Americana din SUA confirma vizita premierului la New York

Premierul Viorica Dancila, ministrul de Externe Ramona Manescu si ministrul de Finante Eugen Teodorovici vor participa la evenimentul din 27 septembrie de la New York, a anuntat, la solicitarea Mediafax, directorul executiv al Camerei de Comert Romano-Americana din SUA, Elias Wexler.

Digi24: Viorica Dancila pleaca la New York pentru fotografii de campanie

Premierul Viorica Dancila va pleca in ultima saptamana din septembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la o intalnire cu oamenii de afaceri din New York, organizata de Camera de Comert Romano-Americana, potrivit unui document obtinut de Digi24. Potrivit surselor Digi24, premierul incearca sa obtina intrevederi cu oficiali americani, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA.

VIDEO Alexandru Mitrita a marcat golul victoriei in partida New York City - San Jose Earthquakes 2-1

Alexandru Mitrita 24 de ani) a marcat golul victoriei lui New York City, in etapa cu numarul 30 din MLS, cu San Jose Earthquakes. Partida s-a terminat 2-1.

Moda romaneasca, expusa la New York. Participarea, finantata de stat cu peste 1 milion de lei

Creatorii romani isi vor expune colectiile de design vestimentar si accesorii de vestimentatie alaturi de colectiile pret-a-porter ale marilor case de moda internationale la New York Womens Fashion, care se desfasoara in perioada 15-17 septembrie 2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )