Libnet.ro
UNICEF

23:15

Statul paralel si initiativa celor trei mari mojicii

Adevărul Adevărul,
Statul paralel si initiativa celor trei mari mojicii

Cand statul paralel intra in actiune, vai si amar. Vai, caci Viorica rateaza intalnirea ei cu Juncker. Apoi, ce amar, o contramandeaza pe cea programata cu seful diplomatiei germane, Maas. De ce? Pentru ca putem. continuă pe Adevărul

Corina Cretu: Initiativa celor Trei Mari sprijina obiectivul comun al UE,de a apropia Estul si Vestul Europei

Initiativa celor Trei Mari vine in sprijinul obiectivului comun al Uniunii Europene de a apropia Estul si Vestul Europei, a declarat, luni, Corina Cretu, comisarul european pentru Dezvoltare.

Summitul Initiativa celor Trei Mari incepe astazi

Cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, gazduit de presedintele Klaus Iohannis, incepe astazi la Bucuresti si se desfasoara timp de doua zile, fiind asteptati presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al Afacerilor Externe. Summitul are ca scop realizarea unor progrese pentru cresterea interconectivitatii in regiune, in trei domenii principale - energie, transporturi si digital.

Donald Trump, mesaj pentru Iohannis: Initiativa celor Trei Mari are un potential enorm

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis referitor la Summitul Initiativei celor Trei Mari, subliniind ca aceasta reuniune de la Bucuresti are un potential enorm, mai ales in ceea ce priveste subiectele care tin de securitatea energetica si afacerile intre state.

Corina Cretu: Initiativa celor Trei Mari poate reduce decalajele dintre Est si Vest

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu vorbeste intr-un interviu despre relatiile dintre Est si Vest, problemele de infrastructura, finantarile acordate de Uniunea Europeana si realizarea.

Klaus Iohannis, la Summitul Initiativa celor Trei Mari: Viitorul Uniunii Europene este unul al unitatii si coeziunii

Romania este interesata sa mentina o relatie transatlantica operationala si robusta, vitala pentru sistemul de valori al civilizatiei occidentale, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis cu prilejul.

Guvernul s-a implicat responsabil la Summitul celor Trei Mari

Premierul Viorica Dancila a subliniat astazi modul serios si responsabil in care Guvernul a pregatit participarea la Summitul Initiativa celor Trei Mari, remarcand, pe de alta parte, faptul ca si aceasta reuniune internationala a fost politizata intr-un mod total lipsit de responsabilitate si de etica de catre organizatori.

Juncker, avertisment la Summitul celor Trei Mari: Investitiile nu au sens daca lipseste respectul fata de statul de drept

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a atras atentia ca toate tarile participante la Summitul Initiativei celor Trei Mari trebuie sa respecte statul de drept, pentru ca investitiile nu ar avea sens, in caz contrat. Mai mult, Juncker a subliniat ca in momentul in care se vorbeste de statul de drept se aud stranuturi in sala.

Ce castiga Romania in urma Summit-ului Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis a fost gazda summitului celor Trei Mari - Marea Baltica, Marea Neagra si Marea Adriatica -, un proiect care a reunit 12 tari, plus invitati din SUA, Germania si Comisia Europeana, eveniment la care s-au luat mai multe decizii importante.

Dancila, atac la Iohannis, pentru ca nu a fost invitata la Summit-ul Initiativei celor Trei Mari: Si aceasta reuniune este politizata

Premierul Viorica Dancila a afirmat, marti, la inceputul sedintei de guvern, ca este regretabil faptul ca se folosesc evenimente precum summit-ul Initiativei celor Trei Mari in jocuri politice, in detrimentul intereselor Romaniei, aducand costuri de imagine pentru tara noastra.

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis: inalta consideratie pentru Presedintele Romaniei si aprecierea deosebita a partii americane pentru rezultatele Summitului Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cu prilejul participarii acestuia la Summitul Initiativei celor Trei Mari, gazduit la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )