Libnet.ro
UNICEF

22:01

Statul vrea 440 milioane lei de la Hidroelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul vrea 440 milioane lei de la Hidroelectrica

Actionarii Hidroelectrica sunt convocati, in data de 19 decembrie 2018, pentru a aproba repartizarea de dividende suplimentare in suma de 550 milioane de lei, in urma solicitarii Ministerului Energiei, actionar majoritar al companiei, potrivit Convocatorului publicat pe site-ul companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Statul cere 13 milioane lei de la Transgaz

Conducerea Transgaz TGN) a actualizat ordinea de zi a Convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor Transgaz, ce va avea loc in data de 3 decembrie, prin specificarea sumei de 13,47 milioane de lei pe care Statul Roman, prin Ministerul Economiei, o cere de la transportatorul de gaze naturale din sumele inregistrate in conturile rezultat reportat si/sau alte rezerve, se arata in notificarea remisa de companie Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Electrica, profit net de 315 milioane lei

Grupul Electrica a obtinut in primele 9 luni ale anului 2018 T3 2018) un profit net consolidat de 315 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere cu 220 milioane lei fata de perioada comparativa a anului 2017 T3 2017) si o realizare de 124% din profitul net consolidat bugetat pentru anul 2018.

Primaria Sector 6 va plati Aedificia Carpati circa 48 milioane lei pentru modernizarea cinematografului Favorit

Primaria Sector 6 va plati circa 48 milioane lei fara TVA pentru consolidarea, extinderea si modernizarea cinematografului Favorit firmei Aedificia Carpati, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Institutia a reusit sa finalizeze licitatia pentru desemnarea constructorului la finalul lunii octombrie, la peste un an de la lansare. Fostul cinematograf va adaposti un centru cultural. Acesta sta inchis de aproape 15 ani si se afla in paragina.

OTP Bank Romania, profit aproape dublu, de 68,7 milioane lei

OTP Bank Romania a inregistrat un profit ajustat dupa impozitare de 68,7 milioane lei 15,09 milioane euro), in primele noua luni din 2018, aproape dublu fata de perioada echivalenta a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ce plati a facut Biroul asiguratorilor auto n contul dosarelor de dauna preluate de la Astra si Carpatica, societati n faliment: Peste 380,1 milioane de lei

Ca urmare a falimentului celor doua societati, ASTRA si Carpatica, Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR a platit pana la data de 1 noiembrie 2018, despagubiri in suma totala de 380,1 milioane lei din care 167,6 milioane lei pentru ASTRA si 212,5 milioane lei pentru Carpatica), a anuntat astazi Biroul asiguratorilor auto. BAAR precizeaza ca, pe langa aceste plati, mai are si alte dosare in lucru, in diferite stadii de solutionare, cu o rezerva totala ramasa insumand 272. 9 milioane lei din care 119,5 milioane lei pentru ASTRA si 153,4 milioane lei pentru Carpatica).

Lichiditate de numai 23 milioane lei

Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de numai 23,47 milioane de lei, cu mult sub valoarea medie a acestui an, de circa 41,54 de milioane de lei, in contextul in care indicii Bursei de Valori BVB) au inregistrat oscilatii minore.

MFP a atras, vineri, 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras vineri, 90 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 600 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 23 de luni, la un randament mediu de 3,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a atras, vineri, 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras vineri, 90 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 600 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 23 de luni, la un randament mediu de 3,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Raiffeisen Bank, profit net de 718 milioane lei

Raiffeisen Bank a incheiat al treilea trimestru din 2018 T3) cu un profit net de 718 milioane de lei, cu 91% mai mult fata de cel inregistrat in primele trei trimestre ale anului 2017.

IMPACT Developer and Contractor a avut venituri operationale din vanzari de 62,2 milioane lei

IMPACT Developer and Contractor SA a incheiat primele noua luni ale anului cu venituri operationale de 62,2 milioane de lei din vanzarea de apartamente si case, anunta un comunicat al companiei, care adauga ca din totalul locuintelor vandute, cea mai mare parte 134 de apartamente) s-a vandut in cadrul Greenfield Baneasa Ansamblul Salcamilor si Ansamblul Platanilor).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )