Libnet.ro
UNICEF

11:00

Stefan Alexandru avea un an si a murit dupa o operatie banala intr-un spital din Bucuresti. Mesajul naucitor postat de bunica la cateva ore dupa tragedie

Antena3 Antena3,
Stefan Alexandru avea un an si a murit dupa o operatie banala intr-un spital din Bucuresti. Mesajul naucitor postat de bunica la cateva ore dupa tragedie

Bunica lui Stefan Alexandru este distrusa de durere, dupa moartea nepotului in varsta de 1 an si 10 luni. Femeia a postat pe contul de socializare un mesaj cutremurator in care le-a cerut prietenilor virtuali,. continuă pe Antena3

Un copil a murit dupa o operatie de hernie, la o clinica privata din Capitala. Ministrul Sorina Pintea: O echipa de control este la Sanador pentru verificari. Lucrurile nu raman asa, cu siguranta (VIDEO)

Un copil de un an si zece luni a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la spitalul Sanador din Bucuresti, dupa ce a fost operat de hernie inghinala, informeaza Stirile Pro Tv. Parintii.

Germania: Un hot a murit, dupa ce a detonat un automat de bilete de tren

Un tanar in varsta de 19 ani a murit dupa ce el si alti doi au detonat un automat de bilete de tren la Halle, Germania. Potrivit primelor informatii, hotii au introdus un amestec de gaze in automatul de la.

Un copil a murit dupa o operatie de hernie, la o clinica privata din Capitala. Ministrul Sorina Pintea: O echipa de control este la Sanador pentru verificari. Lucrurile nu raman asa, cu siguranta. Reactia oficiala a clinicii (VIDEO)

UPDATE: Reprezentantii clinicii Sanador au precizat, intr-un punct de vedere transmis B1. ro, ca nu vor face precizari in acest caz pana la finalizarea epertizei medico-legale. Referitor la solicitarea.

Anuntul facut de tatal copilului care a murit dupa o operatie la un spital privat

Tatal copilului care a murit dupa o operatie de hernie inghinala, la un spital privat din Capitala, a anuntat ca va depune luni plangere la Parchet.

Un barbat a contractat o boala extrem de rara si a murit dupa ce a mancat creier de veverita

Un barbat din New York a murit dpa ce a mancat creier de veverita. Barbatul a decedat in 2015, la varsta de 61 de ani, dupa ce a suferit un declin considerabil a abilitatilor de gandire, a experimentat.

Tragedie in Satu Mare. O fetita de opt ani a murit dupa ce s-a inecat in rau

O fetita de 8 ani din comuna Supur a decedat dupa ce a intrat in raul Crasna, dorind sa ii arate unei prietene ca stie sa inoate si nu a mai reusit sa iasa din apa, a declarat vineri purtatorul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )