Libnet.ro
UNICEF

12:45

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

B1 B1,
 Stefan Banica Jr face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

Celebrul Stefan Banica Jr si-a umplut buzunarele in ultimul timp. Averea lui s-a dublat in ultimul an. in 2004, artistul a infiintat firma Marbel Concert SRL. Perioada de glorie a lui Stefan Banica Jr. a. continuă pe B1

Oana Sarbu, la 51 de ani, imagini incendiare. Cum arata azi partenera lui Stefan Banica Jr din Liceenii

Oana Sarbu, cantareata de muzica usoara si actrita, a ajuns la varsta de 51 de ani aratand aproape la fel. Artista este una dintre stelele Romaniei care au avut sansa sa joace in Liceenii, cel mai cunoscut film de dragoste romanesc, ce a devenit reperul cu ajutorul caruia multi inca ii identifica pe actorii mai .

Cerbul de Aur 2019: Stefan Banica jr. si Irina Rimes deschid seria recitalurilor

Doi dintre cei mai apreciati artisti din Romania, care sustin concerte cu casa inchisa si au cucerit topurile muzicale, deschid seria recitalurilor editiei 2019 a Cerbului de Aur, cel mai mare concurs international de interpretare organizat in Romania. Primii artisti invitati care vor urca pe scena Festivalului sunt Stefan Banica jr. si Irina Rimes! .

Cerbul de Aur 2019: Stefan Banica si Irina Rimes deschid seria recitalurilor. Biletele pentru festival au fost puse in vanzare

Doi dintre cei mai apreciati artisti din Romania, Stefan Banica 51 de ani) si Irina Rimes 27 de ani), deschid seria recitalurilor editiei 2019 a Cerbului de Aur.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT TOTUL...

Controversatul actor Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil.

A MURIT! Ilie Nastase e in DOLIU: Anuntul SOC a fost facut chiar de fosta sotie... (FOTO)

Amalia Nastase este in doliu. Tatal fostei sotii a lui Ilie Nastase a incetat din viata. Amalia Nastase trece prin momente dureroase. Tatal sau a murit. Anuntul a fost facut chiar de vedeta, pe contul sau.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )