Libnet.ro
UNICEF

21:45

Stefan Gligor: Reforma propusa de Ministerul Justitiei nu poate repara dezastrul din sistemul judiciar

Adevărul Adevărul,
Stefan Gligor: Reforma propusa de Ministerul Justitiei nu poate repara dezastrul din sistemul judiciar

Reforma justitiei are drept scop eliminarea elementului coruptiei, iar solutiile propuse de Ministerul Justitiei prin proiectul de reforma nu pot repara dezastrul din sistemul judiciar. De aceasta opinie este expertul in politici publice Stefan Gligor, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Gabriela Zoana - numita secretar de stat la Ministerul Justitiei

Fostul europarlamentar PSD Gabriela Zoana a fost numita secretar de stat la Ministerul Justitiei, pr.

Gabriela Zoana, cea care a inlocuit-o pe Dancila in Parlamentul European, a fost numita secretar de stat la Ministerul Justitiei

Fostul eurodeputat PSD Gabriela Zoana a fost numita, printr-o decizie a Vioricai Dancila, in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, potrivit unei decizii a premierului interimar, publicata in Monitorul Oficial, informeaza Mediafax.

Viorica Dancila isi rasplateste apropiatele inainte de plecarea de la Guvern: Gabriela Zoana a fost numita secretar de stat in Ministerul Justitiei (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a numit-o luni pe Maria Gabriela Zoana in functia de secertar de stat la Ministerul Justitiei, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Zoana a fost europarlamentar.

Ministerul Justitiei anunta dotarea instantelor cu echipamente IT de 10 milioane de euro

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat luni ca ministerul condus de ea a demarat un program de informatizare a instantelor de judecata si de dotare cu echipamente IT in valoare de aproape 10 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )