Libnet.ro
UNICEF

23:15

Stelian Ion (USR): Ministerul Justitiei propune ca probele obtinute n baza protocoalelor cu SRI sa fie declarate nule

Hotnews Hotnews,
 Stelian Ion (USR): Ministerul Justitiei propune ca probele obtinute n baza protocoalelor cu SRI sa fie declarate nule

Deputatul USR Stelian Ion a declarat marti ca Ministerul Justitiei propune in cazul Ordonantei 6/2016 privind mandatele de supraveghere ca protocoalele incheiate de SRI cu alte institutii sa fie declarate nule, la fel si probele obtinute in baza acestor protocoale, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministerul Justitiei a incheiat doua protocoale de colaborare cu SRI

Ministerul Justitiei a recunoscut intr-un raspuns pentru Forumul Judecatorilor din Romania ca a incheiat doua protocoale de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii SRI), unul pe tema prevenirii si combaterii terorismului, iar celalalt reprezentand organizarea si functionarea Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului.

Ministerul Justitiei are doua protocoale clasificate cu SRI: Reactia lui Tudorel Toader

Ministerul Justitiei are incheiate doua protocoale clasificate cu Serviciul Roman de Informatii, a anuntat, duminica, Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, citand un raspuns primit de la Ministerului.

Doua protocoale cu SRI, gasite la Ministerul Justitiei. Reactia lui Tudorel Toader

Ministerul Justitiei recunoaste intr-un raspuns pentru Forumul Judecatorilor ca institutia a incheiat doua protocoale cu SRI, ministrul Tudorel Toader declarand ca va face o verificare in acest.

Ministerul Justitiei are incheiate doua protocoale secrete cu Serviciul Roman de Informatii

Ministerul Justitiei recunoaste ca are incheiate in prezent doua protocoale secrete cu Serviciul Roman de Informatii, ce ar viza colaborarea in problematicaprevenirii si combaterii terorismului. Informatia vine in contextul in care ministrul Tudorel Toader a criticat constant existenta protocoalelor de colaborare dintre institutiile din sistemul judiciar si SRI.

Tudorel Toader anunta declasificarea protocoalelor de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei anunta ca dupa ce va fi informat privind protocoalele dintre institutia pe care o conduce si SRI va demara desecretizarea acestuia, cerand sa nu se confunde activitatea ministerului cu cea a .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )