Libnet.ro
UNICEF

09:30

Stimulente financiare pentru elevii care au obtinut media 10.00 la examene

Adevărul Adevărul,
Stimulente financiare pentru elevii care au obtinut media 10.00 la examene

Doua absolvente de clasa a XII-a din judetul Calarsai vor primi cate 3. 000 de lei pentru performanta de la obtine media 10. 00 la examenul de Bacalaureat. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru elevii care au luat 10 la BAC si evaluarea nationala. Guvernul le acorda stimulente financiare

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca vor fi acordate stimulente financiare pentru absolventii care au obtinut media 10 atat la evaluarea nationala, cat si la examenul de bacalaureat. Pentru.

Stimulente pentru absolventii care au obtinut media 10

Guvernul a decis, in sedinta de astazi, acordarea unor stimulente financiare de cate 1. 000 de lei pentru absolventii care au obtinut media 10 la evaluarea nationala si de cate 3. 000 de lei pentru cei care au avut media 10 la examenul de bacalaureat, relateaza Agerpres.

AMENZI grele pentru cei care stau la BLOC si fac modificari in apartament. Vezi AICI noua LEGE

Guvernantii pregatesc o lege extrem de dura pentru romanii care stau la bloc. Noul proiect de lege prevede amenzi usturatoare pentru cei care fac modificari in apartamente fara autorizatii.

Sorina Pintea, ANUNT CRUCIAL pentru cei care au nevoie de transplant: Ce se intampla cu pacientii de pe LISTELE DE ASTEPTARE. Lucrurile au luat-o putin RAZNA

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit vineri despre problema listelor de asteptare pentru transplant. Oficialul guvernamental a afirmat ca schimbarea conducerii Agentiei Nationale de Transplant ANT).

Ministrul Teodorovici, raspunsuri AGRESIVE pentru cei care il critica pe Facebook: Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau (FOTO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, are un schimb de replici taios cu internautii. intr-o postare pe Facebook, ministrul a decis sa le raspunda celor care il critica, insa nu oricum, ci folosind un ton ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )