Libnet.ro
UNICEF

00:06

Stimulente in valoare de 1,3 milioane de lei pentru medicii care lupta cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Stimulente in valoare de 1,3 milioane de lei pentru medicii care lupta cu COVID-19

La 1,3 milioane de lei se ridica valoarea stimulentului primit de cadrele medicale din judetul Ialomita care lupta cu noul coronavirus. Cele mai multe dintre acestea sunt de la spitalul din Fetesti, unitate suport pentru COVID-19. continuă pe Adevărul

Facilitati fiscale in valoare totala de 10 milioane lei pentru firmele din Brasov

Consiliul Local Municipal Brasov aaprobat acordarea unor facilitati fiscale pentru firmele din localitate afectate de pandemie. Printre aceste masuri se numara si reducerea cu 50% a impozitului pe cladiri si a taxei de ocupare a domeniului public. Efortul bugetar reprezinta aproape 10 milioane lei.

ROMATSA aloca 1,79 milioane lei pentru o solutie integrata de protectie si securitate IT

Regia Autonoma Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA organizeaza licitatie deschisa pentru o solutie integrata de protectie si securitate IT, valoarea estimata a contractului fiind de 1,79 milioane lei, potrivit unui anunt de participare postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Inspectia Muncii: Amenzi de peste 9,2 milioane lei pentru firme din constructii, service-uri auto si agentii de plasare a fortei de munca in strainatate

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 9,2 milioane de lei in urma controalelor efectuate in aceasta luna in domeniile constructiilor, intretinerii si reparatiilor de autovehicule si a agentilor de plasare a fortei de munca in strainatate.

Se dau 2.500 de lei pentru mii de romani: cine ia acum mai multi bani acasa si de ce

Din aprilie s-a stabilit ca statul va oferi un ajutor financiar de 2. 500 de lei pentru mai mult de 11. 000 de romani. Parlamentul a venit acum cu o veste si mai buna. Din 6 aprilie, medicii si.

Munca la negru, inca in floare. Amenzi de 9,2 milioane lei date de Inspectia Muncii in mai

Inspectia Muncii a realizat in ultima luna peste 4. 000 de controale la agentii de plasare a fortei de munca in strainatate si la firme din domeniile constructiilor, intretinerii si reparatiilor de autovehicule, in urma carora a aplicat amenzi in valoare totala de 9,2 milioane de lei.

Coronavirus: Amenzi de 5.000 - 10.000 lei pentru cluburi si federatii daca nu asigura o distanta de 2 m intre sportivi in sali

Cluburile, federatiile si alte structuri sportive risca amenzi intre 5. 000 si 10. 000 de lei daca nu vor asigura o distanta de minimum 2 metri intre sportivi in salile de sport, conform regulamentului privind reluarea incepand cu 1 iunie a activitatilor de pregatire fizica organizate in spatii inchise.

O batrana din Iasi a primit o amenda de 10.000 de lei pentru ca a iesit la cumparaturi mai devreme decat permitea Ordonanta Militara! Femeia se teme ca ii va fi luata casa!

Un politist a decis sa ii aplice o amenda de 10. 000 de lei unei batrane din Iasi care si-a permis sa iasa din casa mai devreme un pic decat prevedea ordonanta militara, in perioada de stare de urgenta.

Se dau 710 de lei pentru acesti romani. Ce conditii trebuie respectate si cum se da suma

Pentru perioada mai dificila prin care trecem va fi acordat un ajutor financiar parintilor. Acum avem si detalii pentru primii care pot primi bani. Banii acordati acum de stat pentru parinti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )