Libnet.ro
UNICEF

12:45

Stirile ProTV: Romanii din Marea Britanie, afectati de Brexit: Nu mai e de munca

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romanii din Marea Britanie, afectati de Brexit: Nu mai e de munca

In functie de cine castiga, Brexitul va continua sau ar putea fi anulat. intre timp, romanii au devenit una dintre cele mai numeroase comunitati de straini din regat, spre 600. 000, potrivit ambasadei. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Viitor incert pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Suntem foarte speriati

Britanicii se afla si ei in plina campanie electorala. in functie de vot, vom afla daca mai ies sau nu din Uniunea Europeana. Peste jumatate de milion de romani care locuiesc in Regatul Unit asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE, anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie. Ce se va intampla in cazul aglomerarii sectiilor de votare

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati.

Stirile ProTV: Lovitura pentru romanii din Marea Britanie. Strainii vor fi taxati suplimentar

Conservatorii britanici au anuntat ca vor sa introduca o taxa pe achizitiile imobiliare realizate de proprietarii straini, daca vor veni din nou la putere in urma alegerilor legislative de pe 12 decembrie.

ATAC cu MACETE intr-un cinematograf din Marea Britanie. Cinci adolescenti, RESTATI - BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

Atac cu macete intr-un cinematograf din Marea Britanie. Atacatorii sunt cinci adolescenti, intre care si o fata de 13 ani, scrie Hotnews. in sala de cinema se aflau circa 100 de persoane. La fata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Ministrul Afacerilor Externe afirma ca, in cazul aglomerarii la sectiile din Marea Britanie, cetatenii vor fi redirectionati

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati la sectii din apropiere.

Catalin Radulescu acuza fraudarea votului in Diaspora: Nu era nimeni in sectiile de vot din Marea Britanie

Catalin Radulescu a declarat ca votul in Diaspora a fost fraudat. Deputatul PSD a precizat ca are verisori in Marea Britanie, Franta si Germania care i-au spus ca atunci cand au fost sa voteze nu era nimeni in sectiile de votare de acolo.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Diaspora voteaza masiv: Cozi la sectiile de votare din Marea Britanie

La sectiile de votare din Stratford si Barking, romanii stau, duminica, la coada pentru a vota in cel de-al doilea tur al prezidentialelor, anunta Ambasada Romaniei in Marea.

Confruntare violenta intr-un cinematograf din Marea Britanie! Sapte politisti atacati cu arme albe

Cinci adolescenti britanici cu ranit sapte politisti in timpul unui atac cu macete care a avut loc intr-un cinematograf din Birmingham. Acestia au fost arestati. Politistii au fost chemati.

FOTO VIDEO Atac cu macete intr-un cinematograf din Marea Britanie: Sapte politisti raniti Cinci adolescenti au fost arestati

Cinci adolescenti, inclusiv o tanara de 13 ani, au fost arestati dupa ce au ranit sapte politisti in timpul unui atac cu macete comis intr-un cinematograf din orasul Birmingham, informeaza Press Association, potrivit Agerpres.

Marea Britanie: Liderul laburist Jeremy Corbyn va ramane neutru in cazul unui al doilea referendum pentru Brexit

Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, principalul partid de opozitie din Regatul Unit, a declarat vineri ca va ramane neutru in cazul unui nou referendum pentru Brexit, pe care vrea sa il organizeze daca va ajunge la putere in Marea Britanie in urma alegerilor de luna viitoare, informeaza dpa si AFP, scrie Agepres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )