Libnet.ro
UNICEF

08:15

Stirile ProTV: Scene ca de razboi dupa explozia din Mexic: Cadea pielea de pe cei arsi

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Scene ca de razboi dupa explozia din Mexic: Cadea pielea de pe cei arsi

Bilantul exploziei puternice la o conducta de carburant care s-a produs in statul Hidalgo din centrul Mexicului s-a ridicat la 79 de morti, au anuntat duminica autoritatile. continuă pe Hotnews

VIDEO Explozia din Mexic: 21 de morti si 71 de raniti n rndul celor care adunau benzina din conducta sparta

Cel putin 21 de oameni au murit si 71 au fost raniti, vineri seara, in Mexic, dupa ce o conducta sparta de hotii de combustibil a explodat in timp ce zeci de oameni isi umpleau bidoanele si galetile cu benzina, transmite Reuters.

UPDATE VIDEO Explozia din Mexic: 66 de morti si 76 de raniti n rndul celor care adunau benzina din conducta sparta

Cel putin 66 de oameni au murit si alti 76 au fost raniti, vineri seara, in Mexic, dupa ce o conducta sparta de hotii de combustibil a explodat in timp ce zeci de oameni isi umpleau bidoanele si galetile cu benzina, transmite Reuters.

Bilantul exploziei din Mexic, unde hotii au spart o conducta pentru a fura benzina - 73 de morti si 74 de raniti

Bilantul exploziei din Mexic a ajuns la cel putin 73 de morti si 74 de raniti, potrivit autoritatilor, citate de Reuters. Deflagratia s-a produs dupa ce o conducta de benzina a fost sparta de hoti, iar sute de oameni incercau sa fure incarce combusibil in galeti si bidoane.

Bilantul tragediei din Mexic a ajuns la 79 de morti. Peste 800 de oameni se aflau la conducta sparta de hoti, n ncercarea de a face rost de combustibil

Bilantul exploziei de la o conducta de combustibil din Mexic a ajuns, duminica, la 79 de morti. Tragedia a readus in discutie strategia guvernamentala de a opri furturile de combustibil, ceea ce a determinat o criza in mai multe zone din centrul Mexicului, scrie Reuters.

Stirile ProTV: Reactia recidivistului care a batut un batrn n Galati si i-a furat 500 de euro si telefonul

Individul acuzat ca a batut un batran din Galati si i-a furat 500 de euro si telefonul, a fost arestat sambata. Era cautat de politisti de cinci zile.

Stirile ProTV: Mesajul unui medic strain, venit sa opereze copii n Romnia: Sunteti n urma cu mult fata de alte state

Cel putin 2. 000 de copii cu probleme cardiace grave sunt descoperiti anual in Romania. Si doar un sfert dintre ei pot fi tratati in cele doua centre specializate din tara.

Nostalgic dupa atmosfera din Ghencea. Becali vorbeste de impacarea cu suporterii stelisti

Gigi Becali e constient ca a pierdut o parte din farmecul primilor ani petrecuti la Steaua, cand galeria se afla alaturi de echipa si aceasta evolua pe de acum istoricul stadion Ghencea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )