Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce stiu prostituatele din Italia despre cazul din Caracal. Ancheta incredibila realizata de Mihai Gadea

Antena3 Antena3,
Ce stiu prostituatele din Italia despre cazul din Caracal. Ancheta incredibila realizata de Mihai Gadea

Mihai Gadea a fost in Bari, Italia, pe urmele monstrului Dinca, dupa ce un martor-cheie a dat detalii despre reteaua de trafic de carne vie si prostitutie pe care criminalul si LAngelo Bianco ar. continuă pe Antena3

Diana Belbita vorbeste despre cazul Caracal. Cum crede ca se puteau salva Alexandra si Luiza

Diana Belbita a vorbit despre cazul din Caracal, dupa ce a aflat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Luptatoarea este de parere ca cele doua fete s-ar fi putut salva daca ar fi practicat un sport. Cum se puteau salva Alexandra si Luiza Fosta concurenta de la Exatlon si Ferma Un nou .

Alina Mungiu Pippidi, despre cazul Caracal: Daca opinia publica nu deosebeste victima de criminal, ai o societate care va fi o jungla si asta este societatea romaneasca de astazi (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi considera ca situatia de la Caracal scoate la iveala pe langa esecul sistemului 112, un esec major al opiniei publice din Romania. Prezenta in cadrul emisiunii.

Cazul Caracal, repetat in Italia. Un elicopter a plecat in cautarea unui tanar disparut la 28 de ore dupa apelul acestuia la urgente

Un student francez la Roma este cautat de sapte zile in zona stancoasa a provinciei Salerno. Autoritatile s-au mobilizat tarziu dupa apelul lui Simon Gautier la 118, iar jurnalistii din Italia compara cazul cu cel de la Caracal. Desi a sunat sa ceara ajutor, autoritatile au trimis un elicopter sa il caute abia dupa 28 de ore.

Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Romania clanurilor

Unchiul Alexandrei Macesanu face din nou acuzatii dure la adresa politistilor si procurorilor din judetul Olt, despre care spune ca sunt sclavii clanurilor de interlopi. Alexandru Cumpanasu afirma ca atitudinea autoritatilor in fata interlopilor creeaza o noua forma de sclavagism. Alexandru Cumpanasu, despre cazul Caracal: Un neosclavagism se asterne peste Romania ROMANIA CLANURILOR: O alta .

Fost sef de la Omoruri, despre cazul crimelor din Caracal: O sa mai gasim resturi de oase

Andrei Banu, fost sef al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Prahova, a vorbit despre cazul Caracal si profilul lui Gheorghe Dinca. in acest caz este vorba despre un caz tipic de criminal in.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

Cazul Caracal. Din oasele gasite in padure, banuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidentia un profil ADN, anunta DIICOT

Specialistii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele gasite in padure, in cazul Caracal, deoarece erau intr-o stare de calcinare excesiva, arata DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispozitie de refacere a analizei. Procurorii DIICOT au gasit, in data de 5 august, un sac cu oase si cenusa in padurea in care a indicat Gheorghe Dinca faptul ca si-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a sustinut, la acel moment, ca este vorba despre ramasitele umane ale Luizei Melencu 18 ani), pe care ar fi ucis-o in luna aprilie, in aceeasi zi in care a sechestrat-o.

Cazul Caracal: INML a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele din padure. Cine este victima

Misterul in cazul crimelor din Caracal se adanceste tot mai mult. Institutul National de Medicina Legala INML) a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele gasite in padure. Procurorii au emis ulterior un comunicat in care au precizat ca in urma analizelor nu s-a putut evidentia niciun profil ADN, ceea ce inseamna ca victima .

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit.

Cazul Caracal. Rudele Alexandrei si Luizei, reactii dure dupa anuntul DIICOT: Am fost mintiti

Rudele Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu au reactionat dur dupa ce DIICOT a anuntat ca in urma raportului INML cu privire la oasele gasite in padurea de langa Caracal nu s-a putut identifica nicun profil ADN. Bunicul Luizei este distrus si crede ca anchetatorii au mintit familiile celor doua fete. Rudele Alexandrei si Luizei, reactii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )