Libnet.ro
UNICEF

15:01

Strategia de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 in Romania, prezentata azi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Strategia de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 in Romania, prezentata azi

Strategia de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 in Romania va fi prezentata vineri dupa-amiaza, dupa ce a fost aprobata de Guvern si, ulterior, de Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Strategia de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 va fi prezentata astazi de guvern

Strategia de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 in Romania va fi prezentata vineri, de la ora 16. 00, la Palatul Victoria, dupa ce a fost aprobata in sedinta CSAT.

Strategia de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 in Romania, prezentata vineri la Palatul Victoria

Strategia de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 in Romania va fi prezentata vineri dupa-amiaza, dupa ce a fost aprobata de Guvern si, ulterior, de Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

CORONAVIRUS |Strategia nationala de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 va fi prezentata vineri, la Palatul Victoria

Strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus in Romania va fi prezentata, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, informeaza reprezentantii Guvernului. Evenimentul este programat la ora 16. 00, la.

DOCUMENT Cum va decurge campania de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, pas cu pas. Strategia de vaccinare, publicata in Monitorul Oficial

Strategia de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania a fost publicata in Monitorul Oficial. Documentul are in vedere intregul proces si lant de vaccinare impotriva COVID-19, de la principiile generale pana la organizarea vaccinarii, depozitarea vaccinurilor, pastrarea lantului de frig, monitorizarea sigurantei si eficacitatii si managementul deseurilor. Este de asteptat ca disponibilitatea si accesul la vaccinurile impotriva COVID-19 sa fie limitate in etapele initiale ce vor urma autorizarii, din cauza capacitatii insuficiente de productie si a cererii extrem de ridicate. Prin urmare, este important ca modalitatea de alocare si distribuire a vaccinurilor sa se faca in mod echitabil, se arata in document.

ADRFR: Avem toata disponibilitatea de a colabora cu autoritatile in implementarea Strategiei Nationale de Vaccinare impotriva COVID-19

Membrii Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania au semnat un Pact de solidaritate privind asigurarea conditiilor tehnice necesare pentru facilitarea accesului pacientilor romani la vaccinul anti-COVID-19 pentru a veni in sprijinul autoritatilor in implementarea strategiei si a planului de actiuni privind vaccinarea impotriva virusului SARS-CoV-2.

32 de centre ce vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona in judetul Timis. 17 dintre ele vor fi amenajate la Timisoara

In judetul Timis vor functiona 32 de centre de vaccinare anti-COVID, din care 17 vor fi amenajate doar in Timisoara, iar doua in Lugoj. Restul centrelor vor functiona in alte localitati din judet, dar si i.

in Belgia, campania de vaccinare impotriva COVID-19 va incepe din 5 ianuarie. Premierul Alexander De Croo a anuntat

Alexander de Crpp, premierul belgian, a anuntat in cursul zilei de miercuri, faptul ca in tara ar urma sa inceapa campania de vaccinare la data de 5 decembrie. Premierul a mai precizat si ca doreste ca totul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )