Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dr. Streinu Cercel, anunt ingrijorator in plina pandemie de COVID. Ce se intampla la Institutul Matei Bals

Antena3 Antena3,
Dr. Streinu Cercel, anunt ingrijorator in plina pandemie de COVID. Ce se intampla la Institutul Matei Bals

Managerul Institutului Matei-Bals din Bucuresti, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, a anuntat, marti, ca in acest moment, nu mai sunt locuri disponibile pentru bolnavii de coronavirus in unitatea medicala pe care o conduce. continuă pe Antena3

IN PLINA PANDEMIE DE COVID-19 125,2 milioane lei - cheltuielile partidelor si candidatilor in campania pentru alegerile locale

Noua candidati pentru functia de presedinte de consiliu judetean au atins pragul maxim de contributii - 446. 000 lei, fiecare, conform AEP Finantarea campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie o va depasi cu mult pe aceea din anul 2016, chiar daca ne aflam in plina pandemie, conform estimarilor facute de Expert Forum pe baza datelor din raportul de monitorizare a sumelor respective care contine cifrele pe care partidele si candidatii le-au depus la Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Medicul Adrian Streinu-Cercel, avertisment alarmant pentru Romania: Acest virus se plimba pe strada. Insitutul Matei Bals este plin, la fel si Terapia Intensiva!

Managerul Institului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, lanseaza un avertisment urias cu privire la explozia de cazuri de COVID-19 in Europa. Acesta se declara ingrijorat de fenomenul care a luat o asemenea intorsatura si face previziuni infricosatoare despre perioada viitoare. Se poate, dar se poate cu disciplina Celebrul medic Adrian Streinu-Cercel a explicat recent .

Adrian Streinu Cercel, despre turnura neasteptata luata de coronavirus. Asta este wow!

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, s-a declarat ingrijorat de turnura luata de noul coronavirus in ultima perioada.

Adrian Streinu-Cercel: in decurs de 6-8 saptamani pandemia ar putea fi gata. Haideti sa ne protejam pe noi insine!

Adrian Streinu-Cercel a vorbit despre modul in care se poate izola virusul, astfel incat, in 6-8 saptamani, circulatia acestuia sa fie oprita.

Adrian Streinu-Cercel, reactie in urma protestelor anti-masca: Lumea se sperie doar in momentul in care se imbolnaveste. Fiecare este liber sa isi aleaga soarta

ProfesorulAdrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Bals din Capitala, a oferit un punct de vedere, sambata seara, in legatura cu protestele anti-mascacare au avut loc in Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )