Libnet.ro
UNICEF

12:45

STS, anunt de ULTIM MOMENT despre tabletele care vor fi folosite la alegerile prezidentiale

B1 B1,
STS, anunt de ULTIM MOMENT despre tabletele care vor fi folosite la alegerile prezidentiale

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta, vineri, ca a prezentat Biroului Electoral Central BEC) aplicatiile informatice pentru alegerile prezidentiale. Respectam cu rigurozitate calendarul. continuă pe B1

MAE, anunt de ULTIM MOMENT despre numarul sectiilor de votare din DIASPORA

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP) o noua lista suplimentara cu doua sectii de votare in strainatate. MAE precizeaza, de asemenea, ca numarul .

Autovehiculele SEAT, rechemate in SERVICE. Anunt de ULTIM MOMENT despre defectiunile masinii

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor anunta ca masinile marca SEAT Leon si Ateca sunt rechemate in service din cauza unor defectiuni tehnice.

Ministrul Sanatatii: Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat

Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea. Am anuntat.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamna de cosmar. Absolut nimic nu le merge bine

Toamna aduce foarte mult ghinion pentru trei dintre toate semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Treci printr-o perioada ciudata si.

350.000 de fumatori care vor sa renunte la acest viciu, condamnati tacit!

Saptamana aceasta, Senatul Romaniei ar fi trebuit sa voteze Raportul de respingere a Proiectului de lege care urmareste suprareglementarea comertului cu produse din tutun si implica, printre altele,.

Totul despre aplicatia care monitorizeaza preturile mici

O aplicatie ne poate ajuta sa facem cumparaturi la costuri mai mici. A fost lansat monitorul preturilor la alimente. Contine informatii despre 30 de mii de produse vandute in magazine din toata tara.

SURPRIZA: Acestia sunt romanii care vor primi mai MULTI BANI de la stat

Un proiect de strategie al Ministerului Dezvoltarii prevede ca aceasta categorie de romani sa primeasca o subventie majorata pentru plata. Conditia pe care acestia trebuie sa o indeplineasca este de a nu.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )