Libnet.ro
UNICEF

06:45

Student din Chisinau, retinut pentru trafic de influenta cu permise de conducere

Adevărul Adevărul,
Student din Chisinau, retinut pentru trafic de influenta cu permise de conducere

Un student din Capitala a fost retinut de ofiterii CNA si procurorii anticoruptie, in comun cu reprezentanti ai Agentiei Servicii Publice, intr-un dosar de trafic de influenta. Tanarul ar fi promis unei femei ca o poate ajuta sa sustina examenele pentru obtinerea permisului de conducere, iar pentru serviciile sale ar fi pretins 20. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Barbat din Chisinau, retinut in timp ce primea bani de la o femeie, pe care o santaja cu publicarea imaginilor intime

Un barbat din Chisinau, in varsta de 59 de ani, a fost retinut in flagrant in timp ce primea banii de la o femeie, de la care pretindea peste 400. 000 de lei, pentru ca sa nu publice pe Internet imagini cu caracter intim ale acesteia.

Un barbat din Dambovita, retinut dupa ce a amenintat cu arma un rival

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a amenintat cu arma o alta persoana.

Smecher pe Facebook, arestat preventiv pentru trafic de droguri. Barbatul din Tulcea facea liveuri amenintand politistii cu pistolul (VIDEO)

Un barbat din Tulcea care se lauda pe Facebook ca impusca politistii cu arma din dotare a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri.

UEFA: Echipa Trabzonspor a fost exclusa din cupele europene pentru un sezon

Camera decizionala a Corpului de Control Financiar al Cluburilor CFCB) a decis excluderea echipei Trabzonspor pentru un sezon din cupele europene, pentru neindeplinirea criteriilor din intelegerea la care a ajuns cu UEFA in 2016 pentru incalcarea fair-play-ului financiar.

Un student din Iasi isi ameninta profesorul cu moartea: iti tai capul cu acest cutit de cinci kile! (VIDEO)

In ultima perioada, pe retelele de socializare au inceput sa apara din ce in ce mai multe filmari in care oamenii recurg la violente verbale si fizice si la amenintari. Este si cazul unui student la.

Italia: Cum a reusit cea mai afectata tara din Europa sa scape de Covid-19 si cand isi va deschide din nou granitele pentru turisti

La trei luni de la pandemia de Covid-19, Italia isi deschide din nou granitele pentru salvarea sezonului estival. Acesta tara a fost cea mai puternic afectata dintre toate statele europene denoul.

Digi24: Ce s-a intamplat cu unul dintre medicii chinezi care s-a innegrit din cauza tratamentului pentru Covid-19

Hu Weifeng, urologist la Spitalul Central din Wuhan si printre primii medici din China care au diagnosticat si tratat COVID-19, a murit marti dimineata la varsta de 43 de ani, relateaza BBC. Yi Fan s-a vindecat si a fost externat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )