Libnet.ro
UNICEF

07:00

Studiu al Comisiei Europene: 8 din 10 fosti studenti Erasmus+ s-au angajat in primele 3 luni de la absolvire

Hotnews Hotnews,
 Studiu al Comisiei Europene: 8 din 10 fosti studenti Erasmus+ s-au angajat in primele 3 luni de la absolvire

Peste 70% dintre fostii studenti Erasmus+ afirma ca inteleg mai bine ceea ce doresc sa faca in cariera lor viitoare atunci cand se intorc din strainatate, arata Studiul de impact privind Erasmus+ in invatamantul superior, elaborat de Comisia Europeana. Potrivit acestuia, 80% dintre studenti au fost angajati in termen de trei luni de la absolvire, iar 72% dintre acestia au declarat ca experienta in strainatate i-a ajutat sa obtina primul loc de munca. continuă pe Hotnews

Scandal la Bruxelles. Angajati ai Comisiei Europene, acuzati de fraude

La Bruxelles a izbucnit un scandal urias la varful Comisiei Europene. Mai multi membri ai Comisiei Europene sunt acuzati de frauda in cheltuirea banilor europeni, scrie presa din Marea Britanie. Mai exact,.

Reprezentanta Comisiei Europene, postare cu umor in ziua extradarii lui Radu Mazare:UE a importat 179.000 de kilograme de mazare din Madagascar

In 2018, Uniunea Europeana a importat 179. 000 de kilograme de mazare din Republica Madagascar, cu o valoare totala de peste 800. 000 de euro, anunta, cu umor, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, in ziua in care fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi adus in tara, dupa un sejur de un an si jumatate in Madagascar.

Trolling al Reprezentantei Comisiei Europene, in ziua in care Radu Mazare e adus in Romania: UE a importat mazare din Madagascar in valoare de peste 800.000 de euro (FOTO)

Postare ironica a Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, in ziua in care Radu Mazare este adus in Romania. Cu cateva ore inainte ca fostul primar sa ajunga in tara, pentru a-si executa.

Trolling al reprezentantei Comisiei Europene, in ziua in care Radu Mazare trebuie sa ajunga in Romania: UE a importat 179.000 de kg de mazare din Madagascar, in valoare de aproape 1 milion de euro

Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti a tinut sa marcheze intr-un mod inedit momentul in care fostul edil Radu Mazare este asteptat sa se intoarca in Romania pentru a-si executa pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru coruptie. Astfel, cu cateva ore inainte ca acesta sa ajunga in tara, reprezentanta precizeaza ca Uniunea Europeana a importat 179. 000 de kg de mazare din Madagascar.

Analiza Frames: 7 din 10 companii isi platesc cu greu facturile

Compania de analiza Frames a constatat, in baza unui sondaj realizat in parteneriat cu compania de traininguri Train Your Brain, ca durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, iar 7 din 10 companii intarzie sa-si plateasca facturile, fapt care duce la accentuarea blocajului financiar.

Blocajul financiar se accentueaza: 7 din 10 firme isi platesc cu greu facturile

Vin noi semnale ingrijoratoare din economia reala. 7 din 10 companii intarzie sa-si plateasca facturile, fapt care duce la accentuarea blocajului financiar. Durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, arata o analiza realizata de o companie de consultanta.

Gunther Oettinger: Mandatul actualei echipe a Comisiei Europene ar putea fi prelungit

Mandatul actualei Comisii Europene ar putea fi prelungit dupa luna octombrie, a declarat Gunther Oettinger, comisarul Uniunii Europene pentru Buget, citat de site-ul Politico. eu.

Analiza: 7 din 10 companii amana plata facturilor; 53% nu au resurse financiare

Sapte din zece companii din Romania intarzie sa-si plateasca facturile, in timp ce durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, arata o analiza de specialitate, realizata in baza unui sondaj, noteaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )