Libnet.ro
UNICEF

05:15

Studiu din Israel despre vaccinul anti-COVID dezvoltat de Pfizer-BioNTech: Oamenii nu ar trebui sa mai poarte masca!

Antena3 Antena3,
Studiu din Israel despre vaccinul anti-COVID dezvoltat de Pfizer-BioNTech: Oamenii nu ar trebui sa mai poarte masca!

Potrivit unui studiu realizat pe 102 membri ai personalului medical din Sheba Medical Centar Israel, care au primit ambele doze ale vaccinului Phizer, este putin probabil ca cei care primesc vaccinul anti-COVID-19 sa transmita mai departe virusului altor persoane. continuă pe Antena3

Raed Arafat, informatii excelente despre vaccinul anti-Covid-19. Cat timp dureaza, de fapt, imunitatea oferita de acesta

Raed Arafat vine cu vesti imbucuratoare despre vaccinul anti-Covid-19. Potrivit ultimelor studii efectuate, imunitatea oferita de ser dureaza cel putin sapte, opt luni. De asemenea, seful DSU explica ce se intampla cu persoanele vaccinate care fac parte din obiectul de studiu al oamneilor de stiinta si al medicilor. Raed Arafat, informatii de ultima ora despre .

Medicul Virgil Musta raspunde la 45 de intrebari firesti despre vaccinul anti-COVID-19

Mdicul Virgil Musta a postat raspunsuri la 45 de intrebari firesti despre vaccinul anti-COVID-19, atingand subiecte precum modalitatea in care actioneaza vaccinul, cat ofera protectie si ce trebuie sa faca cei care sufera de diferite boli.

Mihai Sora a facut anuntul despre vaccinul anti-covid. Reactii imediate ale admiratorilor

Filozoful Mihai Sora, in varsta de 103 ani, a publicat, recent, pe contul sau de socializare un mesaj legat de vaccinarea anti Covid-19. Ce tranmite filozoful prin intermediul mesajului postat? De cand a aparut pandemia de Covid-19 in Romania, celebrul filozof si scriitor, Mihai Sora a transmis mai multe mesaje prin intermediul retelelor de socializare.

Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Australia a comandat 10 milioane de doze de vaccin Pfizer dar acum sunt derutati si cauta mai multe informatii dupa ce mai multe persoane din Norvegia au murit la scurt timp dupa vaccinare, conform abc. net. au.

Medic roman din Norvegia, despre decesele varstnicilor dupa vaccinarea anti-COVID: Cel mai probabil, acesti batrani au murit de cauza naturala

Medicul Alina Carmen Porojnicu, medic oncolog in Norvegia, a vorbit, la Antena 3,despre cele 23 de persoane in varsta, care s-au vaccinat cu serul Pfizer, si-au pierdut viata. Cel mai probabil, acesti b.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )