Libnet.ro
UNICEF

06:45

Studiu Glami.ro: Romania, printre tarile cu cea mai mica rata de retur respingere in comertul online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu Glami.ro: Romania, printre tarile cu cea mai mica rata de retur respingere in comertul online

Romania se situeaza printre tarile europene cu cea mai scazuta rata de retur respingere in cumparaturile online, potrivit unui studiu realizat de Glami. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene.

Muntele de Cristal, cea mai spectaculoasa destinatie turistica de care nu ai auzit: unde o gasesti

Majoritatea pasionatilor de destinatii exotice sunt in cautarea urmatoarei destinatii care iti taie respiratia, fara sa stie foarte multi oameni de ea. in aceasta categorie intra Muntele de Cristal. O formatiune montana de inaltime mica din Egipt a ajuns sa fie numita Muntele de Cristal, din cauza cristalelor de dimensiuni generoase pe care le adaposteste.

Cea mai frumoasa masina decapotabila din Berlin

Doamna E. a fost o cunoscuta profesoara de la Universitate, scriitoare, cea mai respectata traducatoare a timpului ei, printre multe altele. Despre verisoara ei si altii din cunoscuta familie citisem si auzisem inainte sa o cunosc pe dansa. Eu eram student in primul an de facultate, abia ajuns in Bucuresti.

Romania, cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, cu 10 decese la un milion de locuitori in anul 2017, la polul opus situandu-se Cipru si Luxemburg cu niciun deces, arata datele publicate marti de Eurostat, citate de Agerpres. Media la nivelul UE este de 3,9 decese la un milion de locuitori. De asemenea, datele Eurostat mai arata ca rata de decese in randul pietonilor in cazul accidentelor rutiere este cea mai mare in Romania 37 decese la un milion de locuitori), iar cea mai scazuta in Danemarca trei decese la un milion de locuitori).

EUROSTAT: Romania are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

EUROSTAT: Tara noastra are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

Dodon spune ca ceea ce s-a intamplat la Curtea Constitutionala a fost o greseala: Ideea de a promova oameni politici nu a fost cea mai corecta

Igor Dodon sustine ca situatia din jurul Curtii Constitutionale, care a fost provocata pe 19 august, odata cu alegerea lui Vladimir Turcan in functia de presedinte al institutiei, a fost o greseala. Ideea de a promova oameni politici nu a fost cea mai corecta, a spus presedintele intr-un interviu pentru Radio Europa Libera.

Prognoza meteo. Vremea va fi calduroasain cea mai mare parte a tarii

VREMEA 20 august. Vremea va fi calduroasain cea mai mare parte a tarii, pe arii restranse caniculara in regiunile vestice si sud-vestice, unde dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar.

VREMEA 20 AUGUST. Cer senin in cea mai mare parte a tarii. Unde vor cadea ploi de scurta durata?

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin si doar in zonele montane vor fi unele innorari dupa-amiaza cand, izolat se vor semnala ploi de.

PENTRU A SAPTEA LUNA CONSECUTIV Avem cea mai mare inflatie anuala din UE - 4,1%

Tara noastra a avut si in luna iulie a acestui an cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,1%, in crestere fata de nivelul de 3,9% inregistrat in iunie, arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres. Conform sursei citate, iulie este a saptea luna consecutiva in care avem cea mai mare inflatie anuala din UE.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )