Libnet.ro
UNICEF

08:45

Studiu Tom Tom: Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din Europa. Soferii pierd in trafic noua zile pe an

România Liberă România Liberă,
Studiu Tom Tom: Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din Europa. Soferii pierd in trafic noua zile pe an

Soferii blocati in trafic in Bucuresti, cel mai aglomerat oras din Europa din cauza infrastucturii deficitare si a numarului urias de masini, petrec la volan noua zile pe an . continuă pe România Liberă

Monica Macovei, despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in ra.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Monica Macovei despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV/ Niciodata nu s-a pus problema redeschiderii unor chestiuni inchise

Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in raportul din ianuarie 2017, au fost considerate inchise. Acesta este un mare pas inapoi cauzat de PSDALDE, care trebuie sa plateasca, afirma fostul ministru al justitiei, europarlamentarul Monica Macovei. Potrivit acesteia, cchimbarile propuse la legile justitiei, in special cele privind inspectia judiciara, raspunderea magistratilor si procedura de numire a procurorilor cu functii de conducere, sunt considerate ca fiind aspecte care afecteaza independenta sistemului judiciar si pot constitui un motiv pentru reexaminarea raportului de evaluare din ianuarie 2017.

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

Cine este cel mai bogat tenismen din istorie. L-a depasit si pe Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport

Averile sportivilor intra adeseori in atentia presei. Un faimos tenismen, locul 2 ATP, l-a depasit pe jucatorul de golf Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport, a anuntat.

A supravietuit cancerului si si-a dat seama ce este cel mai important pentru a fi sanatos si fericit. Nu este vorba de mancare sau de sport

Katherine Killoran, de profesie medic, a fost diagnosticata cu cancer in urma cu ceva timp si a povestit tuturor ce te face cu adevarat sanatos si fericit in viata. Medicul a explicat ca nu doar o dieta sanatoasa si.

TRAVEL FOTO Escapada la Tel Aviv: boemie, arta si viata de noapte, in cel mai liberal oras din Orientul Mijlociu

Daca Ierusalimul aminteste de pamantul fagaduintei si de pildele biblice din zorii monoteismului pe pamant, Tel Avivul are o vibratie opusa. Este orasul israelian al pacatelor, prin contrast. Este recomandat hedonistilor care apreciaza mai ales artele, viata de noapte si, in general, estetica nonconformista.

Romania, in topul tarilor europene cu cel mai ridicat consum de antibiotice si cea mai mare rata de rezistenta a bacteriilor la tratament. Cum neglijeaza autoritatile situatia

Romania se afla in topul tarilor europene cu cel mai ridicat consum de antibiotice, principala consecinta fiind aceea ca tara noastra este si una dintre statele membre UE cu cea mai mare rata de rezistenta a bacteriilor la tratament, arata datele furnizate de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor si analizate de Observatorul Roman de Sanatate. Problema rezistentei la antibiotice a intrat in atentia publicului mai ales dupa tragedia de acum doi ani din clubul Colectiv. Daca in anul 2016 au fost luate cateva masuri menite sa incurajeze utilizarea rationala a antibioticelor si sa limiteze fenomenul rezistentei la antibiotice, in 2017 autoritatile neglijeaza aceasta situatie.

MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, nu va reduce salariile nete pentru angajati ca urmare a modificarii Codului Fiscal

Conducerea MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, a anuntat ca nu va reduce salariile dupa ce Guvernul a modificat Codul Fiscal prin transferul contributiilor sociale la angajator si micsorarea impozitului pe venit. Mihai Marcu, CEO al companiei, avertizeaza insa ca implementarea unor masuri fiscale, de o asemenea amploare si intr-un timp atat de scurt, nu este benefica pentru climatul de business.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )