Libnet.ro
UNICEF

16:00

Studiu de ultima ora: Impactul schimbarilor climatice asupra umanitatii este cel mai ingrijorator care a existat vreodata

Playtech Playtech,
Studiu de ultima ora: Impactul schimbarilor climatice asupra umanitatii este cel mai ingrijorator care a existat vreodata

Schimbarile climatice au un impact asupra sanatatii si bunastarii oamenilor in fiecare colt al lumii. insa, conform ultimelor studii, impactul schimbarilor climatice este unul. continuă pe Playtech

Moderna, anunt de ultima ora despre vaccin. Tot ce stiam se schimba radical

Compania farmaceutica Moderna a facut un anunt de ultima ora despre vaccin, astfel ca tot ce stiam se schimba radical. Moderna sustine ca vaccinul sau dezvoltat impotriva coronavirus are potential de a asigura o imunitate pentru timp indelungat. in plus, compania a anunntat ca pregateste 20 de milioane de doze pentru distribuirea vaccinului, anul acesta, .

Ultima ora! Un nou incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Targu Mures. in ce stare se afla pacientii

Necazurile se tin lant in plina pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli si accidente in spitale, iar victimele sunt intotdeauna pacientii. in aceasta dimineata, in sectia de ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures a izbucnit un incediu, dupa ce o priza a luat foc. Ce spun reprezentantii spitalului Spre .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

Cand revin elevii la scoala. Anuntul de ultima ora care intereseaza milioane de romani

Comisia Europeana a emis o serie de recomandari pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus. S-a aflat ce se intampla cu scolile online dupa Sarbatorile de iarna. Cand vor reveni elevii la scoala Prin intermediul unui document publicat marti, Comisia Europeana recomanda tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, extinderea vacantei de iarna sau cursurile online dupa .

Informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte (exclusiv)

Au aparut informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte, dupa ce acesta nu a mai fost vazut in spatiul public de o buna bucata de vreme, vedeti in articolul de mai jos. S-a aflat unde a disparut Ion Iliescu. Sotia sa este alaturi de fostul presedinte Situatia fostului .

EXCLUSIV Iulia Albu, decizie de ultima ora: il da in judecata pe Mihai Albu. Cati bani ii cere si care este motivul incredibil

Fostii soti Iulia si Mihai Albu au fost, si la vreme de pandemie, intr-un conflict de proportii. Dupa tirul de acuze si injurii care i-au fost aduse de catre fostul ei sot pe micile ecrane, dar si in privat, pe conturile sociale, Iulia Albu a decis sa-i dea replica direct in Tribunal, unde isi invita .

Vestea pe care toti fanii lui Schumacher o asteptau! Anunt de ultima ora in Formula 1

A sosit momentul mult asteptat pentru toti cei care iubesc Formula 1. Fiul legendarului Michael Schumacher, Mick, a fost anuntat oficial ca pilot in Marele Circ. Va concura pentru echipa Haas, alaturi de Nikita Mazepin. in varsta de 21 de ani, Mick si-a construit cariera cu mare atentie. A reusit deja sa demonstreze ca a .

Informatii de ultima ora despre vacanta de iarna a romanilor. Ce se intampla cu partiile de schi: Va fi o nebunie

Valea Prahovei a fost luata cu asalt in aceasta minivacanta de 1 Decembrie, astfel ca anumite statiuni si-au deschis partiile pentru a-i intampina pe romanii sositi cu mic cu mare pentru a se bucura de prima zapada din acest sezon. Dat fiind faptul ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, multi romani se .

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )