Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiul care a prezis inca din 2007 pandemia cu coronavirus: Sunt un izvor de virusi!

Antena3 Antena3,
Studiul care a prezis inca din 2007 pandemia cu coronavirus: Sunt un izvor de virusi!

Cu 12 ani inainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus, oamenii de stiinta au avertizat, intr-un studiu publicat in Clinical Microbiology Reviews, in 2007, ca situatia din China era o bomba cu ceas pentru izbucnirea unui focar de infectie cu un virus periculos. continuă pe Antena3

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

Ordonanta pentru persoanele fizice care obtin venituri din drepturile de autor, a fost aprobata

In cadrul sedintei de Guvern de joi, 26 martie 2020, a fost aprobata ordonanta de urgenta care cuprinde o prevedere speciala pentru persoanele fizice care obtin venituri exclusiv din drepturile de autor si drepturile conexe, conform reglementarilor in vigoare, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ce a patit barbatul din Piatra Neamt care a fugit din carantina sa-si bata soacra. intamplarea a devenit virala

Un barbat din Piatra Neamt a parasit centrul de carantina unde se afla pentru a-si bate soacra. Ce se intampla acum cu el si cum va plati pentru gestul sau? Piatra Neamt: Ce a patit barbatul care a incalcat carantina pentru a-si bate soacra? Caz socant in Piatra Neamt! Un barbat aflat in centru de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )