Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sturgeon afirma ca Guvernul May este din ce n ce mai nesabuit si neglijent

Hotnews Hotnews,
 Sturgeon afirma ca Guvernul May este din ce n ce mai nesabuit si neglijent

Nicola Sturgeon, premierul Scotiei, a declarat ca Guvernul britanic condus de Theresa May este din ce in ce mai nesabuit si neglijent prin faptul ca nu exclude scenariul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana fara niciun acord, informeaza Mediafax citand postul ITV. continuă pe Hotnews

Primar PSD: `Nu votati proiectul de buget! Este cel mai slab din istoria Romaniei si va impinge primariile spre faliment`

Vladimir Petrut, primarul social-democrat, a lansat un apel catre parlamentarii din PSD si ALDE, cerandu-le sa respinga proiectul de buget pe 2019 deoarece acesta este cel mai slab din istoria Romaniei,.

Apel al unui primar PSD catre parlamentari sa nu voteze bugetul: Este cel mai slab din istoria Romniei. Primariile risca sa intre n faliment

Primarul PSD al orasului Cavnic, Vladimir Petrut, face apel la parlamentarii puterii sa nu voteze proiectul de buget, spunand ca este cel mai slab din istoria Romaniei, dezastruos si ca primariile risca sa intra in faliment.

Romanii il considera o delicatesa, dar este cel mai toxic aliment din lume. Mare atentie la avertismentul specialistilor

Este unul din alimentul preferat al romanilor, dar putini stiu ca somonul este cel mai toxic fel de mancare. Faptul ca somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi lipsit de beneficii.

Camera de Comert a Ungariei: `Romania, prin vest, este cel mai puternic concurent din regiune. Tinutul Secuiesc are statut special, iar zona de dincolo de Carpati este irelevanta`

Parragh Laszlo, presedintele Camerei de Comert a Ungariei, sustine ca Tinutul Secuiesc are statut special, in timp ce zona de dincolo de Carpati este o categorie irelevanta, incercand sa.

Acesta este cel mai greu de pronuntat cuvant din limba romana. Din cate incercari crezi ca iti iese?

Cel mai lung cuvant din limba romana si destul de greu de pronuntat este denumirea medicala pentru boala silicoza, care se cheama Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza. Cuvantul care denumeste o.

Pretul AURULUI explodeaza! RECORD ABSOLUT: Este cea mai MARE cotatie din 2016

Pretul aurului atinge un nivel record. BNR anunta , marti, ca gramul de aur a crescut de la 176,3361 lei la 177,4473 lei, cel mai ridicat nivel din 11 iulie 2016. Euro a fost cotat la 4,7412 lei, o scadere de.

Adrian are 22 de ani, este din Bucuresti, si recent a descoperit ceva absolut naucitor despre parintii sai. imi pun sperantele in ajutorul vostru!

Un tanar, de 22 de ani, din Bucuresti, are nevoie de mare ajutor. Baiatul a fost dat spre adoptie cand era mic, iar acum isi cauta cu disperare parintii naturali, despre care stie doar ca locuiau la Dridu,.

Pe aici nu se trece: Halep a intors soarta unui punct cu o lovitura MAGNIFICA! A zdrobit-o pe Tsurenko si este din nou pe 2 in lume (VIDEO)

Simona Halep a invins-o in minimum de seturi pe Lesia Tsurenko 24 WTA), 6-2 / 6-3, si s-a calificat in sferturile de la Doha. Cu aceasta victorie, constanteanca a ajuns din nou pe locul 2 WTA, intr-un.

NEMULTUMITI DE ONORARIILE DIN OFICIU: Avocatii din mai multe orase protesteaza astazi

Avocatii din Bucuresti si din 14 judete protesteaza astazi pentru a trage un semnal de alarma in legatura cu nivelul si modalitatea de stabilire a onorariilor din oficiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )