Libnet.ro
UNICEF

15:45

SUA anunta noi sanctiuni Rusiei, dupa cazul Skripal

Antena3 Antena3,
SUA anunta noi sanctiuni Rusiei, dupa cazul Skripal

Washingtonul a anuntat miercuri ca va impune noi sanctiuni Rusiei, dupa ce a stabilit ca Moscova a folosit un agent neurotoxic impotriva unui fost agent rus si a fiicei sale, in Marea Britanie, transmite. continuă pe Antena3

SUA vor impune sanctiuni impotriva Rusiei ca urmare a cazului Skripal

SUA vor impune sanctiuni impotriva Rusiei ca urmare a cazului Skripal, a anuntat miercuri Departamentul de Stat american, precizand ca acestea vor intra in vigoare din 22 august.

Statele Unite impun sanctiuni Rusiei in cazul Skripal

Washingtonul a anuntat ca va impune noi sanctiuni Rusiei la finalul acestei luni, dupa ce a stabilit ca Moscova a folosit arme chimice sau biologice incalcand legislatia internationala.

Moscova ia n calcul represalii, n urma anuntului SUA de a impune noi sanctiuni

Rusia va elabora masuri de retorsiune fata de noile sanctiuni anuntate de Washington impotriva Moscovei, legate de atacul cu agentul neurotoxic Noviciok din Marea Britanie, a avertizat purtatorul de cuvant al diplomatiei ruse, Maria Zakharova, relateaza AFP.

Londra vrea extradarea a doi rusi suspecti in cazul Skripal

Londra se pregateste sa ceara Rusiei sa extradeze doi cetateni rusi suspectati de otravirea cu Noviciok a fostului dublu agent rus Seghei Skripal si a fiicei sale la Salisbury, in sud-vestul Angliei, potrivit cotidianului The Guardian, scrie AFP.

Marea Britanie doreste extradarea din Rusia a doi suspecti de atacul cu Noviciok n cazul Skripal

Marea Britanie doreste sa solicite Rusiei extradarea a doi barbati suspectati de atacul cu agentul neurotoxic Noviciok asupra fostului spion rus Sergei Skripal si a fiicei lui in orasul britanic Salisbury, a anuntat luni The Guardian, citand surse guvernamentale si de securitate, noteaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )