Libnet.ro
UNICEF

21:30

SUA: Atacurile teroriste ar putea continua in Sri Lanka

B1 B1,
SUA: Atacurile teroriste ar putea continua in Sri Lanka

Pentagonul a publicat, intr-un ghid de calatorie revizuit, informatia conform careia un grup terorist continua sa planuiasca posibile atacuri in Sri Lanka, dupa exploziile de duminica, care au omorat. continuă pe B1

Donald Trump a condamnat atacurile teroriste oribile din Sri Lanka

Presedintele american Donald Trump a condamnat, duminica, pe Twitter atacurile teroriste oribile contra bisericilor si hotelurilor care au facut cel putin 160 de morti in Sri Lanka.

Klaus Iohannis condamna atacurile cu bomba din Sri Lanka: Trebuie sa luptam pentru libertatea religoasa si a credintei (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Twitter dupa cumplite atacuri cu bomba din Sri Lanka in care au fost ucisi cel putin 156 de persoane si ranite alte peste 400. Condamn cu fermitate atacurile.

Klaus Iohannis condamna atacurile cu bomba din Sri Lanka: Trebuie sa luptam pentru libertatea religioasa si a credintei (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Twitter dupa cumplite atacuri cu bomba din Sri Lanka in care au fost ucisi cel putin 156 de persoane si ranite alte peste 400. Condamn cu fermitate atacurile.

SUA avertizeaza cetatenii ca atacurile teroriste din Sri Lanka ar putea continua

Departamentul de Stat al SUA a publicat intr-un ghid de calatorie revizuit informatia conform careia un grup terorist continua sa planuiasca posibile atacuri in Sri Lanka, dupa exploziile de duminica, scrie Reuters.

Patriarhul Daniel, despre atacurile din Sri Lanka: Expresia cea mai cruda a violentei si a instrainarii de Dumnezeu

Patriarhul Daniel lanseaza un apel la rugaciune pentru victimele atacurilor teroriste din Sri Lanka, spunand ca aceste atentate reprezinta expresia cea mai cruda a violentei dezumanizante si a instrainarii de Dumnezeu.

Ce se intampla cu elevii romani blocati in Sri Lanka din cauza atacurilor teroriste

Elevii de la Colegiul National Costache Negruzzi din Iasi, aflati intr-un schimb de experienta in Sri Lanka alaturi de profesoara lor, vor reveni in Romania mai repede decat s-a anuntat initial. Anuntul a fost facut de primarul Iasiului, Mihai Chirica. Bilantul atentatelor teroriste din Sri Lanka este de 290 de morti si 500 de raniti.

Marturii dupa atacurile din Sri Lanka. Preot:Bucati de carne erau imprastiate pe toti peretii

Peste 200 de oameni au fost ucisi si aproape 500 raniti intr-o serie de explozii care au zguduit Sri Lanka in duminica Pastelui catolic. Atacurile au avut loc in capitala Colombo, intr-un oras din nord si in altul de pe coasta de est a insulei. Biserici, hoteluri si locuinte au fost vizate, dar nimeni nu a revendicat atentatele. Sapte persoane au fost arestate in urma atacurilor.

Trei dintre copiii celui mai bogat om din Danemarca au fost ucisi in atacurile din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat de Reuters.

Dancila: Condamn cu fermitate atentatele si atacurile sangeroase comise impotriva comunitatii crestine din Sri Lanka

Prim-ministrul Viorica Dancila condamna cu fermitate atacurile sangeroase comise impotriva comunitatii crestine din Sri Lanka. Sarbatoarea Sfanta a Pastelui catolic a fost umbrita de aceasta veste cutremuratoare, a transmis premierul.

IOHANNIS, DUPA ATACURILE DIN SRI LANKA: Trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, condoleante tuturor celor afectati de atacurle din Sri Lanka si a afirmat ca trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )