Libnet.ro
UNICEF

14:15

SUA: Brett Kavanaugh, candidatul lui Trump la sefia Curtii Supreme, acuzat de o a treia femeie de agresiune sexuala

Hotnews Hotnews,
 SUA: Brett Kavanaugh, candidatul lui Trump la sefia Curtii Supreme, acuzat de o a treia femeie de agresiune sexuala

O a treia femeie este asteptata sa faca publice acuzatii de comportament sexual inadecvat la adresa candidatului nominalizat de Donald Trump la sefia Curtii Supreme, Brett Kavanaugh, a spus avocatul acesteia, Michael Avenatti, aruncand in aer confirmarea lui Kavanaugh in functie, relateazaThe Guardian. continuă pe Hotnews

SUA: Femeia care l acuza de agresiune pe Brett Kavanaugh, candidatul lui Trump la Curtea Suprema, va depune marturie

Christine Blasey Ford, femeia care il acuza de tentativa de agresiune sexuala pe Brett Kavanaugh, propus de presedintele Donald Trump pentru a deveni membru al Curtii Supreme de Justitie din SUA, a acceptat sa depuna marturie in Comisia senatoriala pentru Afaceri Judiciare, relateaza Mediafax citand CNBC.

Trump, o noua numire discutabila: Brett Kavanaugh, candidatul la sefia Curtii Supreme, triplu acuzat de agresiune sexuala!

Candidatul propus de Donald Trump la sefia Curtii Supreme din SUA , Brett Kavanaugh, se confrunta cu val de acuzatii de agresiune sexuala, fapt ce-i face aproape nule sansele de a accede in functie. O a.

Candidatul lui Trump pentru Curtea Suprema, acuzat din nou de agresiune sexuala

Inca o femeie a lansat acuzatii de agresiune sexuala la adresa lui Brett Kavanaugh, candidatul presedintelui american Donald Trump pentru Curtea Suprema. Aceasta este a doua femeie care il acuza pe Kavanaugh, informeazaBBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )