Libnet.ro
UNICEF

15:15

SUA comemoreaza 17 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie - VIDEO

Antena3 Antena3,
SUA comemoreaza 17 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie - VIDEO

Astazi, Statele Unite ale Americii comemoreaza 17 ani de la cea mai neagra zi din istoria contemporana. Mii de oameni se vor aduna la New York City, Washington D. si in Pennsylvania pentru a le aduce un omagiu. continuă pe Antena3

Victimele atentatului din 11 septembrie 2001, comemorate la baza de la Deveselu. Fifor: Ne-au determinat sa fim mai puternici

Update:Oficialul roman a participat marti, la Deveselu, alaturi de ambasadorul Hans Klemm, la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor din SUA. Acum 17 ani vedeam cu totii ingroziti cum in.

17 ani de la atentatele din 11 septembrie. Marturia supravietuitorilor diagnosticati cu o forma rara de cancer. Noi imagini

Statele Unite comemoreaza, marti, 17 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, in urma carora au murit aproape 3. 000 de persoane, intre care si cinci romani.

De ce 11 septembrie o sa intre in istorie ca ziua cand lumea s-a schimbat

Au trecut 17 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Avioanele au lovit turnurile business ale Americii, dar, mai mult, au transmis un mesaj global de nesiguranta. Cu 17 ani in.

Se implinesc 17 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie, cele mai grave din istoria Statelor Unite ale Americii (VIDEO)

Statele Unite, alaturi de o lume intreaga, rememoreaza marti o pagina neagra a istoriei moderne. Se implinesc 17 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie, atacuri care au schimbat modul in care.

Statia de metrou din New York, distrusa n atentatele din 11 septembrie, a fost redeschisa dupa 17 ani

Statia de metrou Cortlandt Street din New York, distrusa in urma prabusirii turnurilor gemene World Trade Center WTC) dupa atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, a fost redeschisa dupa aproape 17 ani, informeaza cotidianul The Huffington Post, citat de Mediafax.

Statia de metrou din New York, distrusa n atentatele din 9 septembrie, a fost redeschisa dupa 17 ani

Statia de metrou Cortlandt Street din New York, distrusa in urma prabusirii turnurilor gemene World Trade Center WTC) dupa atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, a fost redeschisa dupa aproape 17 ani, informeaza cotidianul The Huffington Post, citat de Mediafax.

SUA comemoreaza atentatele de la 11 septembrie 2011

Americanii comemoreaza atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 prin ceremonii solemne, proiecte ale voluntarilor si un nou monument dedicat victimelor, informeaza News. ro.

FOTO Statia de metrou de la World Trade Center din New York s-a redeschis la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie

Statia de metrou de la World Trade Center din New York a fost redeschisa calatorilor la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie.

Sfarsit tragic pentru adolescenta de 17 ani din Husi, disparuta de acasa. Tanaraa fost gasita spanzurata

Adolescenta disparuta din Husi, inca data de 18 august, a fost gasita spanzurata, marti dimineata, in apropiere de municipiul Husi. Un barbat in varsta de 76 de ani a fost cel care a sesizat.

Victimele atentatului din 11 septembrie 2001, comemorate la baza de la Deveselu

Atentatele de la 11 septembrie 2001 suntcomemorate, marti,la Baza de la Deveselu, unde au fost prezentisi ministrul Apararii, Mihai Fifor, si ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Cei doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )