Libnet.ro
UNICEF

17:15

SUA: Discutiile comerciale cu China din septembrie sunt inca in program

România Liberă România Liberă,
SUA: Discutiile comerciale cu China din septembrie sunt inca in program

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca urmatoarea sesiune a negocierilor comerciale dintre . continuă pe România Liberă

Liviu Pop a anuntat pe Facebook ca scoala ar putea incepe in a treia saptamana din septembrie

Scoala ar putea incepe in a treia saptamana din luna septembrie. Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a anuntat pe contul personal de Facebook ca va depune un proiect legislativ prin care sa se stabileasca data la care sa inceapa anul scolar. Senatorul a facut chiar si un sondaj pe Facebook, la care au raspuns .

Liviu Genunche Pop propune ca SCOALA sa inceapa in a treia saptamana din septembrie: Sunteti de acord? (FOTO)

Fostul ministru al Educatiei, celebrul Liviu genunche Pop, propune ca inceputul anului scolar sa fie fixat in a treia zi de luni din septembrie. Cunoscut si ca un luptatorimpotriva gramaticii.

Proiect: Liviu Pop vrea ca scoala sa inceapa in a treia saptamana din septembrie

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, a anuntat pe Facebook ca vrea ca saptamana viitoare sa depuna un proiect legislativ care prevede ca inceputul anului scolar sa fie fixat in a treia zi de luni din septembrie.

DIN CAUZA ESCALADARII TENSIUNILOR COMERCIALE China si-a diminuat semnificativ investitiile in Europa

Investitiile chineze in Europa s-au ridicat la 2,4 miliarde dolari, in primele sase luni ale anului Investitiile chineze in Europa au scazut cu 80% in primul semestru din 2019, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, din cauza escaladarii tensiunilor comerciale, care au dus la incetinirea economiei chineze, conform studiului semianual publicat de compania de consultanta Ernst and Young EY), transmite DPA, potrivit Agerpres.

Circulatia tramvaiului 41 se reia din septembrie, in anumite conditii

De la 1 septembrie, tramvaiul 41 va circula pe un singur fir doar in zona Podului Grant, iar in acest fel intervalul de succedare se va mari cu aproximativ un minut fata de perioada in care tramvaiul circula pe ambele sensuri, a anuntat, miercuri,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )