Libnet.ro
UNICEF

20:00

SUA intentioneaza sa se retraga din Tratatul privind fortele nucleare intermediare. Cine face presiuni la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
SUA intentioneaza sa se retraga din Tratatul privind fortele nucleare intermediare. Cine face presiuni la Casa Alba

John Bolton exercita presiuni ca Donald Trump sa retraga Statele Unite din Tratatul privind fortele nucleare intermediare INF), incheiat cu Rusia in 1987, in timpul Razboiului Rece, in pofida opozitiei altor membri ai administratiei si unor aliati, potrivit unor surse la curent cu acest demers, dezvaluie The Guardian. continuă pe Adevărul

Un nou RAZBOI RECE la orizont: SUA vrea sa se retraga din tratatul de neproliferare a armelor NUCLEARE

SUA intentioneaza sa se retraga din Tratatul privind Fortele nucleare cu raza medie de actiune INF), semnat in 1987, potrivit unui oficial de la Casa Alba. Potrivit surselor citate de foxnews,.

Statele Unite anunta ca se retrag din Tratatul fortelor nucleare intermediare. Care este legatura cu Romania

Adminstratia Trump le va transmite liderilor rusi ca Statele Unite intentioneaza sa se retraga din Tratatul fortelor nucleare intermediare INF), intr-un efort de a contrabalansa dezvoltarea capabilitatilor mi.

CCR, sesizata pentru doua articole din OUG privind legile Justitiei

Execeptia de neconstitutionalitate a articolelor din OUG 92/ 2018 prin care au fost modificate legile Justitiei, referitoare la conditiile de vechime si revocarea procurorilor DNA si la cele pentru mentinerea in functie a procurorilor din DNA, DIICOT, Parchetul ICCJ si din alte parchete, a fost ridicata intr-un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, care a acceptat sesizarea CCR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )