Libnet.ro
UNICEF

09:45

SUA: Joe Biden s-a declarat in favoarea unei granite deschise intre Marea Britanie si Irlanda

Hotnews Hotnews,
 SUA: Joe Biden s-a declarat in favoarea unei granite deschise intre Marea Britanie si Irlanda

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a declarat marti ca nu vrea sa vada o granita pazita intre Irlanda si Marea Britanie, adaugand ca a discutat anterior problema cu prim-ministrii britanic si irlandez, dar si cu alti lideri europeni, transmite Reuters, citata de Agerpres. Joe Biden a subliniat importanta protejarii acordului de pace privind Irlanda de Nord in procesul Brexit in cadrul unei discutii telefonice cu premierul britanic Boris Johnson la inceputul lunii, dupa ce candidatul Partidului Democrat a castigat alegerile prezidentiale din 3 noiembrie. continuă pe Hotnews

Joe Biden va anunta marti primele nume ale viitorilor membri ai guvernului

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, va anunta marti primele nume ale celor care vor face parte din viitoarea administratie de la Washington, a anuntat duminica Ron Klain, consilier apropiat al lui Biden, potrivit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.

Joe Biden, primul interviu dupa castigarea alegerilor prezidentiale din SUA: Presedintele Trump a schimbat peisajul. A devenit America singura

Joe Biden, presedintele ales al SUA, a acordat primul interviu dupa alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, desi rezultalele oficiale nu au fost inca anuntate. Biden a vorbit, interviu exclusiv pentru NBC,.

Donald Trump a cedat! A acceptat initierea procesului de tranzitie catre administratia Joe Biden

Donald Trump a autorizat, in cele din urma, luni seara, tranzitia pentru ca presedintele ales, Joe Biden, sa preia functia, la mai bine de doua saptamani de cand democratul l-a invins in alegerile prezidentiale din SUA.

Ursula von der Leyen si Charles Michel anunta un nou inceput al relatiilor UE-SUA, dupa victoria lui Joe Biden

Sefii Uniunii Europene, Ursula von der Leyen si Charles Michel, au anuntat un nou inceput al relatiilor UE-SUA luni, in timpul convorbirilor telefonice cu presedintele ales Joe Biden. Discutie.

Antony Blinken va conduce diplomatia SUA sub presedintia lui Joe Biden

Presedintele ales Joe Biden a anuntat luni o noua runda de numiri in viitorul sau guvern, cea mai importanta fiind functia secretarului de stat Antony Blinken, care va fi responsabil incepand cu 20 ianuarie de conducerea diplomatiei SUA, potrivit AFP.

Alegeri SUA: Victoria lui Joe Biden in Pennsylvania, validata oficial

Victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale in statul-cheie Pennsylvania a fost certificata oficial marti, un nou revers pentru presedintele in functie Donald Trump, dupa validarea, cu o zi in urma, a victoriei rivalului sau democrat si in statul-cheie Michigan, relateaza AFP.

Sharon Stone va face parte din echipa de tranzitie a lui Joe Biden

Actrita Sharon Stone a confirmat intr-un interviu ca va face parte din echipa de tranzitie a presedintelui ales Joe Biden si a spus ca daca presedintele ales al SUA sau vicepresedinta Kamala Harris i-ar oferi un post public in care sa faca mai mult pentru persoanele cu boli infectioase, ar accepta, relateaza MSN.

Presedintele chinez Xi Jinping l-a felicitat pe Joe Biden pentru victorie, la doua saptamani dupa alegeri

Presedintele chinez Xi Jinping l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale americane, intr-o telegrama citata miercuri de presa de stat de la Beijing, scrie AFP.

Sharon Stone face parte din echipa de tranzitie a presedintelui ales, Joe Biden. Actrita nu ar refuza o functie publica daca i s-ar propune

Celebra actrita Sharon Stone a anuntat in timpul unei aparitii TV ca va face parte din echipa de tranzitie a presedintelui ales, Joe Biden. Totodata, intrebata daca ar alege sa candideze ea insasi pentru.

Joe Biden anunta marti primii membri ai viitorului sau Cabinet

Presedintele ales Joe Biden va anunta marti primele numiri pentru Cabinetul sau, a declarat duminica Ron Klain, viitorul sef de cabinet la Casa Alba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )