Libnet.ro
UNICEF

13:30

SUA: Presedintele Trump promite suficiente vaccinuri pentru toti americanii pana in aprilie 2021

Hotnews Hotnews,
 SUA: Presedintele Trump promite suficiente vaccinuri pentru toti americanii pana in aprilie 2021

Presedintele Donald Trump a promis vineri ca 100 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 vor fi fabricate pana la sfarsitul anului si vor fi intr-un numar suficient pentru a vaccina 330 de milioane de americani pana in aprilie 2021, informeaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Amenzi pentru toti romanii de la bloc care nu respecta legea asta. Sumele ating 1.000 de lei!

Se anunta amenzi drastice pentru toti romanii de la bloc care nu isi vor monta contoare sau repartitoare de caldura. Amenzile sunt unele substantiale si vor ajunge la 1000 de lei. Amenzi de 1000 de lei pentru locatarii de la bloc care nu respecta legea. Ce trebuie sa faca acestia pentru a scapa de sanctiune .

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Trump promite un vaccin impotriva covid-19 inca din octombrie

Donald Trump a anuntat ca Statele Unite vor dispune - din octombrie - de un vaccin impotriva covid-19 care va fi distribuit larg populatiei, in pofida avizului contrar al unor experti sanitari si atacurilor adversarului sau democrat Joe Biden, care-l considera descalificat sa gestioneze pandemia, relateaza AFP, conform news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )