Libnet.ro
UNICEF

21:45

SUA: Trump il ataca virulent pe John McCain, a carui vaduva a anuntat ca-l sustine pe Biden

Hotnews Hotnews,
 SUA: Trump il ataca virulent pe John McCain, a carui vaduva a anuntat ca-l sustine pe Biden

Vizibil infuriat de sprijinul anuntat de vaduva lui John McCain pentru contracandidatul sau democrat Joe Biden, Donald Trump l-a atacat virulent miercuri pe respectatul senator republican decedat in 2018, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Biden obtine sprijinul vaduvei fostului senator republican John McCain

Cindy McCain, vaduva senatorului american John McCain, a devenit marti cea mai recenta voce proeminenta din randul republicanilor care si-a anuntat sprijinul fata de candidatul democrat Joe Biden in tentativa acestuia de a-l disloca pe presedintele Donald Trump de la Casa Alba in urma alegerilor din noiembrie.

Trump ataca China la ONU

Adunarea Generala a ONU s-a deschis azi cu un avertisment al secretarului sau general impotriva unui nou Razboi Rece, care ameninta planeta in plina pandemie covid-19, urmat de un atac virulent al lui Donald Trump impotriva Chinei.

Alegeri SUA: Trump refuza sa se angajeze la transferul pasnic al puterii

Presedintele american, Donald Trump, a refuzat miercuri sa se angajeze la transferul pasnic al puterii in cazul infrangerii la alegerile de la 3 noiembrie, atragandu-si reactiile indignate din partea adversarului sau democrat, Joe Biden, dar si din propria tabara, noteaza AFP, citat de Agerpres. Va trebui sa vedem ce se intampla, a declarat Donald Trump in cursul unei conferinte de presa la Casa Alba. El fusese intrebat de un jurnalist daca isi ia angajamentul sa asigure un transfer fara violenta al puterii indiferent de rezultatul alegerilor in care se confrunta cu democratul Joe Biden.

VIDEO SUA: Trump, huiduit la Curtea Suprema, unde s-a dus sa-i aduca un ultim omagiu judecatoarei Ruth Bader Ginsburg

Presedintele american Donald Trump a fost intampinat cu huiduieli, joi, la Curtea Suprema a Statelor Unite, unde a mers sa-i aduca un ultim omagiu fostei judecatoare Ruth Bader Ginsburg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )