Libnet.ro
UNICEF

22:45

SUA: Unul dintre consilierii apropiati lui Donald Trump, Joe Hagin, paraseste Casa Alba

Hotnews Hotnews,
 SUA: Unul dintre consilierii apropiati lui Donald Trump, Joe Hagin, paraseste Casa Alba

Secretarul general adjunct al Casei Albe, Joe Hagin, care a condus pregatirile pentru intalnirea dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, paraseste Casa Alba, au declarat marti oficialii Casei Albe pentru Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump: Acordul cu Coreea de Nord este laudat si sarbatorit de toata Asia. n SUA, unii ar prefera mai degraba sa esueze dect sa recunoasca o victorie a lui Trump

Presedintele american Donald Trump sustine, intr-o postare pe Twitter, ca acordul cu Coreea de Nord este laudat de toata Asia si ca oamenii sunt foarte fericiti, in timp ce in SUA unii ar prefera mai degraba sa esueze decat sa recunoasca o victorie a lui Trump.

DONALD TRUMP, discutii despre apararea FRONTIEREI cu PREMIERUL UNGARIEI! INCREDIBIL ce se va intampla langa GRANITA CU ROMANIA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, la telefonat pe premierul maghiar Viktor Orban pentru a discuta despre noul ambasador al SUA in Ungaria, care isi ia postul in primire saptamana viitoare, a.

Donald Trump, acuzatii dure la adresa Guvernului Angela Merkel. Situatia este chiar mai grava

Presedintele SUA, Donald Trump, a facut acuzatii grave la adresa Guvernului Germaniei, condus de Angela Merkel. Liderul american a spus ca ascunde fatele despre cresterea infractionalitatii generate de.

Donald Trump a anuntat ca va semna un decret pentru a evita despartirea familiilor imigrantilor

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri, intr-o spectaculoasa rasturnare, ca va semna un decret pentru a evita despartirea familiilor migrantilor care au trecut ilegal frontiera cu Mexicul,.

Donald Trump leaga din nou delicventa din Germania de imigratie, invocand date inexistente

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat inca o data, in ciuda tuturor datelor existente, ca infractionalitatea este in crestere in Germania, punand la indoiala statisticile oficiale prezentate de autoritatile germane si sustinand ca la aceasta situatie s-a ajuns ca urmare a politicii Berlinului privind migratia.

Donald Trump reafirma, mpotriva tuturor evidentelor, ca Germania nregistreaza o crestere a criminalitatii, din cauza migrantilor

Presedintele american Donald Trump a reafirmat marti, impotriva tuturor evidentelor, ca Germania inregistreaza o crestere a criminalitatii din cauza imigratiei, punand public sub semnul indoielii cifrele oficiale, scrie AFP.

Kim Jong-un merge in China, la raport, dupa intrevederea cu Donald Trump

Liderul nord-coreean si-a stabilit tot mai multe intalniri la nivel inalt. Dupa intrevederea istorica cu Donald Trump, Kim Jong-un viziteaza China. El este asteptat sa il puna la curent pe presedintele.

Donald Trump vrea ca America sa domine SPATIUL. Ordin de ULTIMA ORA dat Pentagonului (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump are ambitii mari. El si-a anuntat, luni, dorinta de a crea o a sasea ramura a fortelor armate americane, o forta spatiala space force), care va fi independenta de avia.

Donald Trump a ordonat Pentagonului sa creeze o forta armata spatiala: Trebuie sa dominam spatiul

Presedintele american Donald Trump si-a confirmat luni oficial vointa de a crea o a sasea ramura a fortelor armate americane, o forta spatiala space force), care va fi independenta de aviatia.

Donald Trump ataca politica Germaniei privind migrantii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat luni ca Statele Unite trebuie sa evite problemele legate de migratie cu care se confrunta Europa si a atacat politica Germaniei in aceasta privinta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )