Libnet.ro
UNICEF

13:45

SUA: Uraganul Maria a devenit unul de categorie 5, maxima, potential CATASTROFAL

B1 B1,
SUA: Uraganul Maria a devenit unul de categorie 5, maxima, potential CATASTROFAL

Uraganul Maria a atins luni categoria maxima pentru acest gen de fenomen, 5, cu vanturi ajungand la 260 km/h si ameninta iminent Caraibe, state plasate deja in stare de alerta. Uraganul. continuă pe B1

SUA: Uraganul Maria a DEVASTAT insula Dominica. Furtuna se indreapta spre Puerto Rico (FOTO si VIDEO)

UPDATE: 12:00) Furtuna puternica, care a mai scazut din intensitate la gradul 4, a facut ravagii in Dominica si se indreapta spre sud-vestul insulei Guadalupe. Guvernatorul insulelor British Virgin.

Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgand acoperisul casei premierului

Uraganul Maria, a carui intensitate a ajuns la categoria cinci, potential catastrofala, a lovit insula Dominica, din Caraibe, insotit de rafale de vant de pana la 260 de kilometri pe ora, relateaza BBC News.

Uraganul Maria s-a intetit la categoria cinci si a ajuns in Caraibe

Uraganul Maria a fost clasificat drept o furtuna potential catastrofica de categoria cinci, potrivit meteorologilor americani, si a ajuns in Caraibe, relateaza BBC.

Uraganul Maria s-a intetit la categoria cinci si a ajuns in Caraibe: a lovit insula Dominica, smulgand acoperisul casei premierului

Uraganul Maria a fost clasificat drept o furtuna potential catastrofica de categoria cinci, potrivit meteorologilor americani, si a ajuns in Caraibe, relateaza BBC.

FOTO VIDEO Caraibele, lovite din nou. Uraganul Maria a ajuns in Dominica si se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Maria a ajuns, marti, pe tarmul insulei Dominica din Caraibe, dupa ce a fost catalogat drept o furtuna de categoria cinci, conform Centrului National pentru Uragane al SUA.

Uraganul Maria se intensifica la categoria 3 si se indreapta spre Caraibe

Uraganul Maria s-a intensificat si se indreapta spre Caraibe cu puterea unui uragan de categoria 3, unde se estimeaza ca va lovi, luni seara, Insulele Leward, scrieThe Guardian.

VIDEO Uraganul Maria a lovit puternic insulele Dominica si Martinica. Vantul a batut cu 260 km/h

Maria uragan, care a ajuns la categoria 5 - nivelul maxim-, a inceput sa loveasca Caraibe luni seara, ajungand in Dominica dupa ce ati atins insula franceza Martinica, unde 33. 000 de case au fost lasate fara energie electrica, scrie AFP.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )